Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Shellac / 22 Oran Sürpriz Kuponum

Kupon Miktarı
303
Kupon Oranı
22

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
bol şans diyip kaçmak yok dost nasıl olmuş kombine :D
haha kacmadım dost buradayım analiz kasıyordum ben de yeni kupon için :D son mac hakkınd bir fikrim yok diger maçlar güzel ama okcyi de bilmiyorum bu sene pek takip edemedim ne yaptılar ama knicks euroleague seviyesinde takım oldu neredeyse kazansın bir zahmet okc

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,054
3,129
113
dün sana verdiğim tahmin kuponu tuttu ben başka oynadım yattım. 190 lira sana verdiğim kupona vursam 1000 lira veriyordu :) gittik russell 5.5 üst asist oynadık bir önce ki maç 11 asist yaptı ben oynadım 3 de kaldı :D

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,505
154,449
113
haha kacmadım dost buradayım analiz kasıyordum ben de yeni kupon için :D son mac hakkınd bir fikrim yok diger maçlar güzel ama okcyi de bilmiyorum bu sene pek takip edemedim ne yaptılar ama knicks euroleague seviyesinde takım oldu neredeyse kazansın bir zahmet okc
teşekkürler dost oynadık bakalım şans gelsin yanımıza :)

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,505
154,449
113
dün sana verdiğim tahmin kuponu tuttu ben başka oynadım yattım. 190 lira sana verdiğim kupona vursam 1000 lira veriyordu :) gittik russell 5.5 üst asist oynadık bir önce ki maç 11 asist yaptı ben oynadım 3 de kaldı :D
@Distin verdiği bi maçı ekledim geldi bende bi maç ekledim kayıp
Çok üstünde durunca fikirler değişiyor dost :rolleyes: