- 5,379
- 2,570
- 113
Olacak bu olacak
yanlışlıkla geldi dostBayern attı Dost
juve başladı bakalım dostSon saniye geldi dost inşallah işe yarar
Parma maci gelebilir ama nice çok yaralı dost yenilmezse sasirmam insallah bugun olur yavyanlışlıkla geldi dost
yanlışlıkla da olsa gelsin bugün artık dostParma maci gelebilir ama nice çok yaralı dost yenilmezse sasirmam insallah bugun olur yav
teşekkürler dost bakalım şans yanımızda olursa bir şekilde gelir maçlar başladıgüzel kupon yapmışsın bayern münihmaçın geldi kardeşim tebrikler lyon maçınında lyonun rakibine oranla daha tecrübeli kadrosu var özellikle lyon un 13 yıldır şampiyonluk hasretivar 6 yıl üst üsteşampon olup rekor kıran Lyon takımının 13 yıldır şampiyonluk hasretine busene ulaşma ihtimali var psg nin buyıl şampiyon olamıcanı düşünüyorum favorim fransa da Lyon nice takımıda çok genç vetecrübesizbir takım buyıl kadrolarını komple yenilediler çok büyük süpriz olmazsa lyonun nice engelini geçeceğini düşünüyorum umarım karşılıklı goller olur kardeşim kuponunun tutma ihtimali yüksek bol şanslar
çay olsa da içsek sıcak sıcak vişne yaramıyor bu aralar çaya geçicem
Valla günde 5 demlik iciyom bi faydasini gormedim saçları uzatmistim 8 aydir kesmedim dün 0ladim kafam rahat ne güzel seymis dost ya kel olmak😁çay olsa da içsek sıcak sıcak vişne yaramıyor bu aralar çaya geçicem
Çayla Vişneyle olucak işler degil Bu Dost bigun @erhanbey22 yanına gidelim Butun işlerımız duzelırçay olsa da içsek sıcak sıcak vişne yaramıyor bu aralar çaya geçicem
3 muz bi araya gelsek banklarda yatmaya baslarizÇayla Vişneyle olucak işler degil Bu Dost bigun @erhanbey22 yanına gidelim Butun işlerımız duzelır
Parma 90+ atıcakJuve 0 2 hadi olum parmada ilk yaridan atsin