- 11,743
- 5,748
- 113
Ben de erkenden uyumayı sevmem ama kuponu sana bırakıp bol şans diliyorum Rolling şans parası vs gece uzun benim yerime de ayakta kalErkenden konusmayı sevmem
Ben de erkenden uyumayı sevmem ama kuponu sana bırakıp bol şans diliyorum Rolling şans parası vs gece uzun benim yerime de ayakta kalErkenden konusmayı sevmem
Olmaz uyursan kaybedersın 🤛Ben de erkenden uyumayı sevmem ama kuponu sana bırakıp bol şans diliyorum Rolling şans parası vs gece uzun benim yerime de ayakta kal
Kalbim sizinleOlmaz uyursan kaybedersın
psg 3-1 atalanta 3-1 skorShellac / 2'Li Kombine 300 Misli
Ekli dosyayı görüntüle 107008
ter temiz daha ne olsun dostpsg 3-1 atalanta 3-1 skor
buda gelmezse yanı ne dıyeyım dost sabahdan berı erhan harıcı kımse kazanamadı heralde.everton serefsızı gol atamadı macda o kadar pozısyonater temiz daha ne olsun dost
Everton 1 gol atsa ben bile kazanıyodum bugünbuda gelmezse yanı ne dıyeyım dost sabahdan berı erhan harıcı kımse kazanamadı heralde.everton serefsızı gol atamadı macda o kadar pozısyona
sıkıntıya girdi maçAtalantanın ender 30 dakikada gol olmayan maçlarından biri
Recepe 2 gün ban bence bütün foruma iyi gelecek bunu düşünün yönetim olaraksıkıntıya girdi maç
klasik atalanta gol atarsa açılacak maç ama gelmedi halasıkıntıya girdi maç
Sana yetmemıs ban suresız lazımRecepe 2 gün ban bence bütün foruma iyi gelecek bunu düşünün yönetim olarak
Ahahah kanka gözlerin bozulacak maç izlemekten arada laf atiyim dedimSana yetmemıs ban suresız lazım