- 8,799
- 8,368
- 113
yanlız kaleci cok aptal ya zürih in
Tebrikler Allah devamına erdirsin3 oldu temizinden
Şaka yazıyor orada kardeşim farkında mısınDunden beri yazmadigin yer kalmadi para para diye yasak boyle taleplerde bulunmakta birde direk su an moddan talep ediyon
Ne talebinden bahsediyorsun kardeşim sen destek veriyoruz insanlara en başta engelliyim dedim diye bu kadar abartmayın şaka yazmışım oraya farkına varın kendinize gelin kimi kime şikayet ediyorsunuz siz yaşından utan
Benimle derdin varsa bana yazarsın kendine gel ukalalık yapma adam ol biraz dilenci miyim ben adam oraya yazmış gelirse çekiliş diye bizde insanlara destek veriyoruz utanininlan kendinizden az adam olun
Engelli olduğuna kara verdim dost 😀Ne talebinden bahsediyorsun kardeşim sen destek veriyoruz insanlara en başta engelliyim dedim diye bu kadar abartmayın şaka yazmışım oraya farkına varın kendinize gelin kimi kime şikayet ediyorsunuz siz yaşından utan
Dostum forum içi para alışverişi yasaktırBenimle derdin varsa bana yazarsın kendine gel ukalalık yapma adam ol biraz dilenci miyim ben adam oraya yazmış gelirse çekiliş diye bizde insanlara destek veriyoruz utanininlan kendinizden az adam olun