Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Shellac || 2'Li Kombine 500 Misli

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
2.418

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,677
20,172
113
Yeşill en sevdiğim 🤣🤣

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,189
10,813
113
Tebrikler reis sansin daim olsun

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
@Shellac @Daimon bu arkadaş dünden beridir tüm konular altında enggeliyim felan filan diye para talep ediyor.senin konunda bile talep etmiş.
Ne talebinden bahsediyorsun kardeşim sen destek veriyoruz insanlara en başta engelliyim dedim diye bu kadar abartmayın şaka yazmışım oraya farkına varın kendinize gelin kimi kime şikayet ediyorsunuz siz yaşından utan

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
@Shellac @Daimon bu arkadaş dünden beridir tüm konular altında enggeliyim felan filan diye para talep ediyor.senin konunda bile talep etmiş.
Benimle derdin varsa bana yazarsın kendine gel ukalalık yapma adam ol biraz dilenci miyim ben adam oraya yazmış gelirse çekiliş diye bizde insanlara destek veriyoruz utanininlan kendinizden az adam olun

Doktorbey

🃏Tanınmış Üye🃏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,068
1,808
113
Ne talebinden bahsediyorsun kardeşim sen destek veriyoruz insanlara en başta engelliyim dedim diye bu kadar abartmayın şaka yazmışım oraya farkına varın kendinize gelin kimi kime şikayet ediyorsunuz siz yaşından utan
Engelli olduğuna kara verdim dost 😀

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,771
153,295
113
Benimle derdin varsa bana yazarsın kendine gel ukalalık yapma adam ol biraz dilenci miyim ben adam oraya yazmış gelirse çekiliş diye bizde insanlara destek veriyoruz utanininlan kendinizden az adam olun
Dostum forum içi para alışverişi yasaktır
şakasına dahi olsa para muhabbeti yapmazsan sevinirim