- 103,459
- 154,432
- 113
dortmund atsın hemen dostŞu Zenit maçında ilk yarı 1 gol daha gelse ben de 187 alicam ilk yari 1,5 üst Brugge ilk yarı 0,5 üst kombineydi 25 e 187
dortmund atsın hemen dostŞu Zenit maçında ilk yarı 1 gol daha gelse ben de 187 alicam ilk yari 1,5 üst Brugge ilk yarı 0,5 üst kombineydi 25 e 187
O değil de bugün Juventus Barceloa bin içinden geçecek gibime geliyor fark atabiliriyi mi oldu kötü mü anlamadım üstüne yatar lazio
dortmund atsın hemen dost
Kiev ilk yari 1.5 ust barca ilk yari 1.5 ust bugün 2sini bekliyorum dostaynen dost neden sen aklıma gelmedin kupon yaparken
banada 0 gibi geliyor barça yener dedik bakalımO değil de bugün Juventus Barceloa bin içinden geçecek gibime geliyor fark atabilir
barça iy 0 gibi düşünüyorum dostKiev ilk yari 1.5 ust barca ilk yari 1.5 ust bugün 2sini bekliyorum dost
Bende juventus ilk yari gol veya goller bulacak gibi düşündüm dost italyadaki macta 3 golü vardan iptal oldu hatirlarsanbarça iy 0 gibi düşünüyorum dost
kyiv gelir mi dost İY 1.5 üstBende juventus ilk yari gol veya goller bulacak gibi düşündüm dost italyadaki macta 3 golü vardan iptal oldu hatirlarsan
bol şanslar dostBen de kalan 25 i Zenit-Borussia Dortmund 1-75 dk. arası 2,5 üst (3.20) Meppen-Manheim 4,5 üst (2.62) aldım 209.60 lira veriyor bakalım
bugun ne dediyse Oldu Ay tutulmasının bıle zamanını Tutturmus adama boyle sorular sorma @Shellackyiv gelir mi dost İY 1.5 üst
Dost kiev 2 mactir dağıldı bu takima bence erken gol bulacak insallah olurkyiv gelir mi dost İY 1.5 üst
hadi bakalım seni kırmıyım dost alıyorum maçlarıDost kiev 2 mactir dağıldı bu takima bence erken gol bulacak insallah olur
Dost ben fikrimi belirttim oyna demedim😁😁hadi bakalım seni kırmıyım dost alıyorum maçları
Hadi bol sanshadi bakalım seni kırmıyım dost alıyorum maçları