ıhtıyar bedavadan atıp tutuyo nolcak gordugunu soyluyo bak sımkdı omer nasıl analız yapıyo macı vercek 5dk sonra gelcek dostİhtiyar verdi @Galatasaray571 sendeyiz dost
ıhtıyar bedavadan atıp tutuyo nolcak gordugunu soyluyo bak sımkdı omer nasıl analız yapıyo macı vercek 5dk sonra gelcek dostİhtiyar verdi @Galatasaray571 sendeyiz dost
Yaw kral er@erhanbey22 @Galatasaray571 verin bakalım 2 tane gece maçı takip edelim
Kral erhanin orani buyuk bizimki kucuk olsun corintiyas macina 0.5 ustu alİhtiyar verdi @Galatasaray571 sendeyiz dost
dost takımın adı tam yazar mısınYaw kral er
Kral erhanin orani buyuk bizimki kucuk olsun corintiyas macina 0.5 ustu al
dostunun yatan kuponlarını gordun gelıp bı basın sagolsun demedın dost musun dusmanmı dostYaw kral er
Okadar brezilyamca yok dostdost takımın adı tam yazar mısın
Kral bende de var bi dunya kpon atmayin sunlari gorunce uzuluyor insandostunun yatan kuponlarını gordun gelıp bı basın sagolsun demedın dost musun dusmanmı dost
Bro 1.5 ustle4 bisey vermiyor kupona koyup riske girmeye degmez be.bende 3 guzel mac buldum everton yener krasnodar yener elfsborg ust 4 kusur oran.50$ freebetle oyniycmGetafe 1.5 ust
Alanyaspor 2.5 ust
Granada 1.5 ust
Lugo 1.5 ust
Kpon miktari 5 k dost burda dursun bu
@Shellac
kupon mantıklı geldi oynamadıysan ona göre ben ateşleyim bişeylerGetafe 1.5 ust
Alanyaspor 2.5 ust
Granada 1.5 ust
Lugo 1.5 ust
@Shellac
Gördün köfteyi geldin tabi hemen 5 k atkupon mantıklı geldi oynamadıysan ona göre ben ateşleyim bişeyler
Oynadinmi reisBro 1.5 ustle4 bisey vermiyor kupona koyup riske girmeye degmez be.bende 3 guzel mac buldum everton yener krasnodar yener elfsborg ust 4 kusur oran.50$ freebetle oyniycm
ıhtıyar bedavadan atıp tutuyo nolcak gordugunu soyluyo bak sımkdı omer nasıl analız yapıyo macı vercek 5dk sonra gelcek dost
@erhanbey22 Ah İhtiyar ahYaw kral er
ah dost yanlış kişilerle takılıon hayret gs ninki nasıl oldu da geldi kesin ofsayttır o gol@erhanbey22 Ah İhtiyar ah
@Galatasaray571 İhtiyar yakmış gece kuponunu
Ekli dosyayı görüntüle 174207
iyi ki sen görmemişsin dostah dost yanlış kişilerle takılıon hayret gs ninki nasıl oldu da geldi kesin ofsayttır o gol
Oyniycam simdi noldukiOynadinmi reis
dost bız bırbırımıze ters gelıyoruz bu kupon ıslerınde aralarındakı son 9 macın ılk yarısında gol olmus bu sefer olmadı olmuyor@erhanbey22 Ah İhtiyar ah
@Galatasaray571 İhtiyar yakmış gece kuponunu
Ekli dosyayı görüntüle 174207
90 dakika gol olmadı dostdost bız bırbırımıze ters gelıyoruz bu kupon ıslerınde aralarındakı son 9 macın ılk yarısında gol olmus bu sefer olmadı olmuyor
bende freebetle oynadım dun gece 15 e 400 verıyor ev gol atar dedım 2.yarı 3 tane yedı 1 tane atamadı yok yanı dost90 dakika gol olmadı dost
biz seçince maçlarda gol çıkmıyor
Ne denirki 4/2Getafe 1.5 ust
Alanyaspor 2.5 ust
Granada 1.5 ust
Lugo 1.5 ust
@Shellac