- 102,807
- 153,407
- 113
öyle düşünüyoruz dost yanlış yapmazlar umarımvalencia yener bence
öyle düşünüyoruz dost yanlış yapmazlar umarımvalencia yener bence
Heee poh yenervalencia yener bence
Hayaller Valencia gercekler Valladolidöyle düşünüyoruz dost yanlış yapmazlar umarım
Bol sans46 Oranlık Tahmin Kuponum İsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir.. Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim
Ekli dosyayı görüntüle 81577
1-0 biter diye düşündüm onun için valencia 1,5 üst oynamadım KG Oynamadım son 10 dakika atar umarımHayaller Valencia gercekler Valladolid
Başka gol çıkmaz bu maçtanHerkes valencia demiş bnde 0
Adam tutturdu Valencia diye burda 50 defa yazdım bu da 51 ADAMLAR BITIK bak büyük harflerle yazıyorum ve hafta sonunu iple çekiyorum yine yazacak bak görBaşka gol çıkmaz bu maçtan
Ya 5 lira salladım reis 5 maç berabere 1 tanesi geldi valencia gelirse juve arsenal atlmadrid 3 kalıo 1700 tl 5 tlyeBaşka gol çıkmaz bu maçtan
1 maçın da rahat geldiğini görmedim ama bugün buda gelmiyorAdam tutturdu Valencia diye burda 50 defa yazdım bu da 51 ADAMLAR BITIK bak büyük harflerle yazıyorum ve hafta sonunu iple çekiyorum yine yazacak bak gör
Yok çıkar Valladolid arar 1-2 olur o dereceBaşka gol çıkmaz bu maçtan
Bol şanslar dostum neden olmasınYa 5 lira salladım reis 5 maç berabere 1 tanesi geldi valencia gelirse juve arsenal atlmadrid 3 kalıo 1700 tl 5 tlye
Bakalım reisYok çıkar Valladolid arar 1-2 olur o derece