Bolsanslar reisShellac | 4'Lü Kombine 200 Misli
Ekli dosyayı görüntüle 174972
diğer maçlar değilBol şans reis
Galatasaray macını bilmem ama fener yenilmez reis
Frankfurt bu sene cok berbat top oynuyor ligde de hiç iç açıcı değil 7 maçtır kazanamıyorlar bence o maç berabere biter ama ben duygusal davranıp fenere oynadım orası ayrı 😁
Bu arada oynadığın 4 maç benim kuponda da var fener macı 152.5 tofas macı 159.5 üst oynadım ben
bol şanslar dostum
Oralara gelmeden fener basketten yattık be reis kolsuz cıkmıslardiğer maçlar değil
fener maçına kalalım
2mizden biri kazansın dost
Kostic ve hintereger var kalecileri de iyi gerisi sıradan oyuncu. Fenerim alıcak.Frankfurt berbat durumda 10 kişi Stuttgarti yenemedi evinde. Gol atamiyorlar ligde. Bence berabere bitecek o maç. Bol şans
Kostic kadro dışıydı geri mi dönmüşKostic ve hintereger var kalecileri de iyi gerisi sıradan oyuncu. Fenerim alıcak.
EvetKostic kadro dışıydı geri mi dönmüş
Nasıl kadro çıkacak acaba ortada Gustavo mhy ileri meyer berisha ozil yapacak diye gördüm bir yerde. Hem zajc hem sosa sakatlanmis orta saha sıkıntı olacak baya. Gustavo Meyer yapsa ileride pelkas ya da enner oynar aslında.
Bu kuponda güzelmiş
Frankfurt güçlü oyuncuları sattı 4 tane oyuncusu kaldı. Pelkas mesut enner ılerı 3 lü gustavo Meyer orta ikili sağ osayi sol ferdi. Durma göre mesut çıkar enner cıkar Rossi berisha girer. Frankfurt u yenemwzsek zaten hıc oynamasınlar almanya'nın orta sıra takımı. Beşiktaş dortmund a kafa kafaya oynadı ıkıncı yarı. Türk futbolu gelişmesi lazım. Haaland denen karaktersiz Beşiktaş taraftarı çıkarken ıslıklar alaycı bi şekilde güldü. Birbirimizi yemeyi bırakıp futbolu geliştirmeliyiz. Yazık valla ne hallere geldik. İdda bile fenere 4 oran açmışNasıl kadro çıkacak acaba ortada Gustavo mhy ileri meyer berisha ozil yapacak diye gördüm bir yerde. Hem zajc hem sosa sakatlanmis orta saha sıkıntı olacak baya. Gustavo Meyer yapsa ileride pelkas ya da enner oynar aslında.
Inşallah ferdi iyilesmistir ama ya en kritik bölge orası şuan