65 i 4 e böl dost 1 k sana kalsın3 kupondan 1 kupon gelmiştir
Güzel seçimler..
Katılım sağlayan şansını deneyen tahmin veren dostların da emeğine sağlık..
@mountblade @mes @Umutks41 @Muctwen
Ekli dosyayı görüntüle 176409
Allah dan Everton dan da yatmjs. Yoksa uzulurdum cok
Paramı alırdım senden dost Everton yatmasaAllah dan Everton dan da yatmjs. Yoksa uzulurdum cok
adamın 92 k sı daha var hala 1 k kalsın dıosun65 i 4 e böl dost 1 k sana kalsın
92 k neden 93 k olmasın dayıcım para parayı çekeradamın 92 k sı daha var hala 1 k kalsın dıosun
Zaten once misline baktim goremeyince hemen Everton skorunu aradim. 30 ganyan 10 misli olsa.yandiydikParamı alırdım senden dost Everton yatmasa
Yatmıyonmu olum sen bu saatlerde uyuman lazım senın92 k neden 93 k olmasın dayıcım para parayı çeker
Niye laYatmıyonmu olum sen bu saatlerde uyuman lazım senın
16 ar tl mi istıosun yani o cok laaadamın 92 k sı daha var hala 1 k kalsın dıosun
Yat be olum soru sormaNiye la
3 gunde bı uyuyo o 72 saatte 5-6 saat uyku ona yetıyoYatmıyonmu olum sen bu saatlerde uyuman lazım senın
Seni mi kırıcaz dostYat be olum soru sorma
Kuponuda yattı gene para kazanıyor Sokak kopegın elleyıpmi gelio foruma cozemedım dayı varmı bı bılgın3 gunde bı uyuyo o 72 saatte 5-6 saat uyku ona yetıyo
Guzel para tbrkler3 kupondan 1 kupon gelmiştir
Güzel seçimler..
Katılım sağlayan şansını deneyen tahmin veren dostların da emeğine sağlık..
@mountblade @mes @Umutks41 @Muctwen
Ekli dosyayı görüntüle 176409
Yine manyak olmussun bide 3.0dan mac 3.3 oldu iyce transa gectin kardes16 ar tl mi istıosun yani o cok laa
manyak olduk palabıyık manyak ettı bızıYine manyak olmussun bide 3.0dan mac 3.3 oldu iyce transa gectin kardes
gizli gizli squash ve betmınton oynuyo çakalKuponuda yattı gene para kazanıyor Sokak kopegın elleyıpmi gelio foruma cozemedım dayı varmı bı bılgın