- 25,661
- 23,756
- 113
Penaltıcı gelmişHa onu bilmiyom reis ozaman önce bir sonra ikinci kırmızı çıkar alsın Gelmeme ihtimali yok 5 şer k atsın
Penaltıcı gelmişHa onu bilmiyom reis ozaman önce bir sonra ikinci kırmızı çıkar alsın Gelmeme ihtimali yok 5 şer k atsın
Irgatlıgamı başladın ses soluk yokHa onu bilmiyom reis ozaman önce bir sonra ikinci kırmızı çıkar alsın Gelmeme ihtimali yok 5 şer k atsın
Atlantadan patlamışBenim kupon gelcek bugun
La dün az kalsın ajax ı yenecektiniz dakıka 15 deki top direkten dönmese hersey farkli olabilirdiPenaltıcı gelmiş
Dayı Ailecek virüs olduk hastanedeyim kaç gündür laIrgatlıgamı başladın ses soluk yok
La oglum zaten coluk cocukla oynuyoz golümüzü yedi adiler nası vermezler o gölü ama burda pis ayıklarız tam kadro ylaLa dün az kalsın ajax ı yenecektiniz dakıka 15 deki top direkten dönmese hersey farkli olabilirdi
Aha harbimiDayı Ailecek virüs olduk hastanedeyim kaç gündür la
Onu görmedim la golmü attınız 😀La oglum zaten coluk cocukla oynuyoz golümüzü yedi adiler nası vermezler o gölü ama burda pis ayıklarız tam kadro yla
Ben altciyim ama dunku bjk macina asla alt girmezdim benimde beklentim ajax en az 5 atardi ama gario bi sekilde 2 atti.sans napalim.su mac da oyle 1.0 biticek macmi bu.hep depten oturu mqc bu halde kapali oynadi 0.0 a raziydi gounyedi karsilik bile veremedi birak karsiligi sut cekemiyor hayrt ediyorumdünde beşiktaş maçı 4.5 üstlük olan maç 2-0 bitti
yani o maçtan kazanan en fazla 3.5 alt oynayan kazanmıştır
yani %85 genel olarak kayıptır
atalanta 2 gol var 2si de iptal
ilk gol boystan gelirse 3-1 bitebilir
önemli olan perdenin erken açılması
bekleyip göreceğiz dost
boys gol atamazsadost monaco basket maçı yarın mış
Bizim kuponda bayagi guzelmis gecmis olsun bro.bidahakine artikDostlar seçimler güzel emeğinize Sağlık
Kupon - 1
@Kara000 @Hayatindibi @mes @olursaolur
Ekli dosyayı görüntüle 178120
Kupon - 2
@ÇiçekAbbas @mertaluc @sukes1982 @seznaz01
Ekli dosyayı görüntüle 178122
Kupon - 3
@erikabella @Eschelon @erhanbey22 @eyesofshadow
Ekli dosyayı görüntüle 178123
Kupondaki diğer 3 maç gelirse, bu maçı ben verdiğim için bayağı saydıracaklar bana herhaldedost monaco basket maçı yarın mış
önemli olan kuponun gelmesi dostKupondaki diğer 3 maç gelirse, bu maçı ben verdiğim için bayağı saydıracaklar bana herhalde
kaldık 2.yarı ya dostseri C de gol var dost Ttento 1-0
Umarım gelecek dost, gelmez ise de yarına güzel bir kupon yaparız Euroleague şerefine.önemli olan kuponun gelmesi dost
ha bugün ha yarın fark etmez