- 8,101
- 4,218
- 113
Fazla zorlama şansını dost bildin bir maç 1 ay ekmeğini ye her konuda yaz☺dost sporda aynı kasayla baslayalım senı tokatlarım at 500 500de sen yatr baslayalım gör dost hodri meydan
Fazla zorlama şansını dost bildin bir maç 1 ay ekmeğini ye her konuda yaz☺dost sporda aynı kasayla baslayalım senı tokatlarım at 500 500de sen yatr baslayalım gör dost hodri meydan
havasını yapcaz tabı dost 5.55 oran bu oynarken 5.85 e fırladı dost oynasak fırlıyoduFazla zorlama şansını dost bildin bir maç 1 ay ekmeğini ye her konuda yaz☺
Ben var yada yok birşey denedim ki konu niye buna geldi ac değiliz merak etme dostbana diyen dostumun acaba elle tutulur onundekınden baska neyı var merak ettım dost acıklık getırr mısın
Ben senin yerinde olsam dost bu maçı çerçeveletir yattığın yer tam karşısına koyar sabah kalkınca güne iyi başlardım dosthavasını yapcaz tabı dost 5.55 oran bu oynarken 5.85 e fırladı dost oynasak fırlıyodu
vay dost sen kafana gore takılcan her seyı dıcen bız deyınce alıngalık mı yapcan dost boyle yapcaksan oynamayalım bu oyunuBen var yada yok birşey denedim ki konu niye buna geldi ac değiliz merak etme dost
Yok ben farklı birşey diyorum sen farklı birşey diyorsun onu anlamdim dostvay dost sen kafana gore takılcan her seyı dıcen bız deyınce alıngalık mı yapcan dost boyle yapcaksan oynamayalım bu oyunu
sen takılıyon bende takılıyom dost yanlıs anladıgımız bı sey yokYok ben farklı birşey diyorum sen farklı birşey diyorsun onu anlamdim dost
Daha ne dediğinizi bilmiyonuz dostlarYok ben farklı birşey diyorum sen farklı birşey diyorsun onu anlamdim dost
Olur öyle şeyler dost☺Daha ne dediğinizi bilmiyonuz dostlar
bol şanslar
konularda konusulmaz dıye bı kural yok dost herkes yazar tartısma olmadıgı surece vakıt gecırmek ıcın burdayız sen gelmıssın odul takıp edenlerden mı olcak dıyon bı de bıze laf soyluyon bak sımdı susayım dedım durduk yere tartısma oluyoBeyler muhabbetinizi başka yerde etseniz sürekli sayfa yenilemek zorunda kalıyorum rolling takip edemiyorum
Bende yazcaktim boşver dost bu modellerikonularda konusulmaz dıye bı kural yok dost herkes yazar tartısma olmadıgı surece vakıt gecırmek ıcın burdayız sen gelmıssın odul takıp edenlerden mı olcak dıyon bı de bıze laf soyluyon bak sımdı susayım dedım durduk yere tartısma oluyo