- 2,711
- 1,783
- 113
Afiyet olsun dostSenin profili görünce canım çay çekti
Afiyet olsun dostSenin profili görünce canım çay çekti
helal dost tuttugun renklerin sonuna kadar arkasındasınFenere laf etmezsen sevinirim erhancigim
Iyi dayandin he sendeki sabir bizde olsa su iddaadan zengin olurduk 😁Birazdan devam dostlar
Dost bak fenerin olduğu yerde hiç bak fener Türkiye Süper ligini pisleten takımdır Fenerbahçe sikeye bakar asla lig biricisini olmak için değil kara para atlamak için oyniyor fenerin hayatı böyle devam edecektir Galatasaray sadece bu sene şikeli maçlar çok oldu herşey beli devlet biliyor ben biliyorum TRT spor yurumcalar isyan ediyor anlatıyor kara para atlatıyor kim senin umrunda degil gücü olan zaten ortaktırBeklemedeyiz
Sen mittensin galiba dost.Yunanistan-Turkiye iliskileri hakkinda ne dusunuyorsun?Dost bak fenerin olduğu yerde hiç bak fener Türkiye Süper ligini pisleten takımdır Fenerbahçe sikeye bakar asla lig biricisini olmak için değil kara para atlamak için oyniyor fenerin hayatı böyle devam edecektir Galatasaray sadece bu sene şikeli maçlar çok oldu herşey beli devlet biliyor ben biliyorum TRT spor yurumcalar isyan ediyor anlatıyor kara para atlatıyor kim senin umrunda degil gücü olan zaten ortaktır
Kasa durumu umut vericimi kardes?cevrim daha cokmuBirazdan devam dostlar
Çevrim 3kKasa durumu umut vericimi kardes?cevrim daha cokmu
Olsun iyisin.dunngece 1500du 2x olmus kasaÇevrim 3k
Kasa başladığımız yerde
Gece veya yarın devam ederiz dostlar
Çok uğraşılan şeyler genelde zararla sonuçlanıyor. Ama nasipÇevrim 3k
Kasa başladığımız yerde
Yarın ola hayrola dostÇevrim 3k
Kasa başladığımız yerde