- 26,398
- 28,121
- 113
Bugün konuşmamıza biraz ara versek iyi olur diye düşünüyorumsilkeborg macına 3-0 skor gir dost su dk parayı gotur
Bugün konuşmamıza biraz ara versek iyi olur diye düşünüyorumsilkeborg macına 3-0 skor gir dost su dk parayı gotur
100 lıraya butun muhattaplıgı keserım dost atesle yeter kı ustune 2 kısı bıcaklarım yanında promosuBugün konuşmamıza biraz ara versek iyi olur diye düşünüyorum
o mac 3.5 hatta 4.5 üst olcak dostHadi rapid 4 dakka da birtane daha yazarsın bebegim
Sike borg 2o mac 3.5 hatta 4.5 üst olcak dost
İlk yarı gelsin canım 🧐o mac 3.5 hatta 4.5 üst olcak dost
3-0 oyna derken ciddiye almamıstın dimi dost şimdi solumaya basladınSike borg 2
1 TL basmistim 15 orana 😐3-0 oyna derken ciddiye almamıstın dimi dost şimdi solumaya basladın
helal dost dostlarının lafına itimatın tam1 TL basmistim 15 orana 😐
Sinemadan kaldirdigimiz parayı köfteci dostumuz saysin ne diyon @erhanbey22Bugün konuşmamıza biraz ara versek iyi olur diye düşünüyorum
alısıktır onun eli para saymaya o hızlı sayar dost dostlarını ıyı tanımıssınSinemadan kaldirdigimiz parayı köfteci dostumuz saysin ne diyon @erhanbey22
Gelmesse carktan çıkan 15.i alırın 🧐helal dost dostlarının lafına itimatın tam
Bizim parayı daha hızlı sayıp cebelleze yapar diye düşünüyom dost cebe parayialısıktır onun eli para saymaya o hızlı sayar dost dostlarını ıyı tanımıssın