Halledersin sen bos cikmazsin burdançevrimi biterene kadar yüksek vurduğumuz peş peşe 3 maç gelirse güzel kazanç çıkar Nişantaşı
Şans faktörü önemli
dormund maçında kart bekliyorduk90 da 3 golle kaybettiğini bilmeyenler seni şanslı sanabilir dost neydi öyle o city maçı 🤣🤣
Sans arada yokluyordormund maçında kart bekliyorduk
herkes oraya odaklanlı 90+ da 3 kart geldi
herkes wonn diyor
ben diyorum city maçı var cittyy maçı var woll ile 4 alt oynamışız 2-1 maç son 8 dakika kalmış bitime bir anda 4*1 oldu
onu unutan bizden değildir İhtiyar
iyi ki narkoz NişantaşıSaat basi uyanip narkozu cakiolar ben uyaniorum onlar narkozu cakiyo
İyi şansalr dostlarrDevamm bol sanslar baskan
Gölün biri 88 de geldi sanki dost öyle 2-1 oldu peşinden 90 da geldi uzatma verdi 90+3 te geldi bir de öyle bir maç senede bir kere gelir dost oda bizi buldudormund maçında kart bekliyorduk
herkes oraya odaklanlı 90+ da 3 kart geldi
herkes wonn diyor
ben diyorum city maçı var cittyy maçı var woll ile 4 alt oynamışız 2-1 maç son 8 dakika kalmış bitime bir anda 4*1 oldu
onu unutan bizden değildir İhtiyar
yavaş yavaş sindire sindire dost@Shellac tebrikler devam sabah kahvesi icecegiz daha
Adamlar surekli veriyolar narkozu 4.5 saat boyincaiyi ki narkoz Nişantaşı
öyle bir cümle kuruyorsun ki
başka birşeyden şüphe ettik
Kac cevrim var burdN bisiler yapmslisin narkozcuyavaş yavaş sindire sindire dost
acele yok
Kassa 12.388 oldu
ne kadar sakin o kadar iyi olur
Aynen kral cok.haklisinyavaş yavaş sindire sindire dost
acele yok
Kassa 12.388 oldu
çok kovalayını bulur İhtiyarGölün biri 88 de geldi sanki dost öyle 2-1 oldu peşinden 90 da geldi uzatma verdi 90+3 te geldi bir de öyle bir maç senede bir kere gelir dost oda bizi buldu
%de kaç oldu dostyavaş yavaş sindire sindire dost
acele yok
Kassa 12.388 oldu
Tebrikler dost olacağı varsa son dk da olsa geliyoryavaş yavaş sindire sindire dost
acele yok
Kassa 12.388 oldu
Valla helal olsun dostyavaş yavaş sindire sindire dost
acele yok
Kassa 12.388 oldu