Inanmak lazim.hep inandimnasıl geldiii bu maç
Inanmak lazim.hep inandimnasıl geldiii bu maç
3 dakikada 35 sayi cikti63 sayı çıktı
Teşekkürler dostCedi can verdi sağolsıun. tebrikler
Inanmak lazimSon 4 dk da 34 sayı attılar ben dün 2 kez 1 sayıdan yattım biri son 1.07 1 sayı daha çıkmadı serbest atışları kaçırdılar, diğerinde faul hakları da doluydu son 1.23 sayı çıkmadı yine serbestleri kaçırdılar
Nba dışında alt oynamayı seviyorum baskette dostSon 4 dk da 34 sayı attılar ben dün 2 kez 1 sayıdan yattım biri son 1.07 1 sayı daha çıkmadı serbest atışları kaçırdılar, diğerinde faul hakları da doluydu son 1.23 sayı çıkmadı yine serbestleri kaçırdılar
brezilya gözüme güzel geldi dostŞu charlotte- Memphisin baremi çok düşük geldi bana. 215.5 üst değerlendirilebilir dost.
Bende altciyim.nba futbol tenis ne bulursam alt oynuyorum hatta futbolda.genelde gol yokNba dışında alt oynamayı seviyorum basketta dost
basket futbol dan daha tehlikeli
futbol para alttaBende altciyim.nba futbol tenis ne bulursam alt oynuyorum hatta futbolda.genelde gol yok
Bol şans dostHadi bakalım dostlar Gecemiz güzel devam etsin
Şansımız bol olsun..
Brezilya dan genel 90 dakika 2 goal bekleniyor
3107 TL Basıldı
Ekli dosyayı görüntüle 473308
Yazdigin gibi gelsin dostHadi bakalım dostlar Gecemiz güzel devam etsin
Şansımız bol olsun..
3107 TL Basıldı
Bol sansHadi bakalım dostlar Gecemiz güzel devam etsin
Şansımız bol olsun..
3107 TL Basıldı
Dost valencia maçına 1.5 alt alanlara fena koymuştur o da çok kötüfutbol para altta
ama elim alta gitmiyor dost
Bende futbol bahsi oynarsam mutlaka üst oynarım kral. Hayatımda bir defa alt oynadım Lyon maçıydı 7 yıl olmuş hala unutmuyorum. Maaşın yarisini basmisim 3 maça 2 si gelmiş lyona 1,5 alt girmişim dk 90'dan sonra 1-1 oldu 0-0 olan maç. Ogün bıraktım alt oynamayı 😀😀😀Bende altciyim.nba futbol tenis ne bulursam alt oynuyorum hatta futbolda.genelde gol yok