- 34,552
- 19,153
- 113
Yada yarınki ödemeleri düşünüyordurBu saatte uyumayan adam lightingte x kovalıyordur enişte bol şans
Yada yarınki ödemeleri düşünüyordurBu saatte uyumayan adam lightingte x kovalıyordur enişte bol şans
Bu saat kucağa alma saati enişte at bı 1 K da 1 K da site veriyor cekelim 4 K kilciksizBu saatte uyumayan adam lightingte x kovalıyordur enişte bol şans
Ne ödemesi laaa oto ödeniyor bizimYada yarınki ödemeleri düşünüyordur
Helal dost enişte sabah namazlarini Ayasofya da kılıyor biliyormuydunAllah kabul etsin demek bize düşer
Tek kat çevir çek enişte 10 yıldır rulet oynuyorum diyo parayı daha tek kat ceviremiyo kuru sıkıya geldimi takir takir sıkıyorBu saat kucağa alma saati enişte at bı 1 K da 1 K da site veriyor cekelim 4 K kilciksiz
Bizimki oto kumara gittiği için dost öyle şeyleri bilmiyozNe ödemesi laaa oto ödeniyor bizim
Helal olsun enişte msj ulaşmıştır heraldeTek kat çevir çek enişte 10 yıldır rulet oynuyorum diyo parayı daha tek kat ceviremiyo kuru sıkıya geldimi takir takir sıkıyor
istanbula gidiyor her zaman sabaha karşıHelal dost enişte sabah namazlarini Ayasofya da kılıyor biliyormuydun
Acun teklif etmiş enişte kabul etmemiş dost yürüyerek daha çok sebep geldigine inanıyor enişteistanbula gidiyor her zaman sabaha karşı
şaşırttı biizii ihtiyar
acundan özel uçağı rica ediyor sanırım
Enişteyi tanisa verir dost kendimden biliyorumda bizde uçak yokistanbula gidiyor her zaman sabaha karşı
şaşırttı biizii ihtiyar
Acuna gerek var mı dost asabi de helikopter ehliyeti var kiralariz bı helikopter takarız bı mitralyoz Memati gibi yarı yola kadar enişte yarı yoldan sonra ben sıkarım sıkmak bizim işimiz dostistanbula gidiyor her zaman sabaha karşı
şaşırttı biizii ihtiyar
Bol şanslar dost
evv attı asabi
Yapma yaaa dostevv attı asabi
oda iptal oldu