- 1,434
- 748
- 113
Dilimizi ısıralim , ama çevrim için hafif bı bet arttırmak lazım dostum )8 de 8 ile gittik
bugün kaybetmedik
%63 çevrim tamam
hedefe adım adım dostlar..
Ekli dosyayı görüntüle 365295
Dilimizi ısıralim , ama çevrim için hafif bı bet arttırmak lazım dostum )8 de 8 ile gittik
bugün kaybetmedik
%63 çevrim tamam
bizim paramız sana yaramaz Asabi 89 da 5k vuruyon sen@Shellac 1 k dan assagı hediye kabul etmıyorum bilgin olsun
Yarın ligler başlıyor abi 37ide orda bitiririz inş kayıpsız8 de 8 ile gittik
bugün kaybetmedik
%63 çevrim tamam
Novasky reis iyidir abi vursun vursun adama yakışırbizim paramız sana yaramaz Asabi 89 da 5k vuruyon sen
9 iyi olur bence 😅😅
güncel kasa nedir dost
29k dostgüncel kasa nedir dost
yarına 2 adım da bitireceğimizi düşünüyorum Asabibugunluk yeter Dost
bugun yeter dost Yarın guzel maclar olabilir en azından bugun guzel bıttı sımdı bırtane kaybettıkmı gerisi corap sokugu gıbı gelıryarına 2 adım da bitireceğimizi düşünüyorum Asabi
10 da 10 yapmamız lazım
geceye maç yok şuanlık
Bence de en mantıklısı dost gece maçları hep sıkıntılıyarına 2 adım da bitireceğimizi düşünüyorum Asabi
10 da 10 yapmamız lazım
geceye maç yok şuanlık
Maşallah dost normal kasa senin bastiklarina oynayan bile koselikti 🤣8 de 8 ile gittik
bugün kaybetmedik
%63 çevrim tamam
Kasayı bölerek oynadıktan sonra hedefte tamamlanır dostyarına 2 adım da bitireceğimizi düşünüyorum Asabi
10 da 10 yapmamız lazım
geceye maç yok şuanlık
Ortalama 15k 20k çevrim kaldıKasayı bölerek oynadıktan sonra hedefte tamamlanır dost
3 ten sonra hareket belki başlayabilirYarin yapalimda gece vardiyasiyiz goremiyoruz maclari
Geceyi fazla zorlamayalım dostLibertad - tigre maçıda var dostum kg olur bı bak istersen sende @Shellac