- 103,186
- 154,295
- 113
Şansızlık yakamızı bırakmıyor dostum maalesefBaşkan sende de ne şans var ligdeki 1.5 üst olmayan tek maç bu
Şansızlık yakamızı bırakmıyor dostum maalesefBaşkan sende de ne şans var ligdeki 1.5 üst olmayan tek maç bu
Hadi bu sefer olsun artık bol şanslar.
Haydi bol şans
Bol şanslar hacım senin kupon tutarsa benimki yatar
kimden ne bekliyorsun HacıBol şanslar hacım senin kupon tutarsa benimki yatar
Mallorca iy 0.5 alt var bendekimden ne bekliyorsun Hacı
diğer 2 si gelseMallorca iy 0.5 alt var bende
Dostundan baska kupon almadın pişman mısın şimdi dostdiğer 2 si gelse
o maç için pazarlık payı açıktır Hacı
o gün biz kazandık senin kupon kaybettiDostundan baska kupon almadın pişman mısın şimdi dost
İstanbul maçı var 4.5 üst kartdiğer 2 si gelse
o maç için pazarlık payı açıktır Hacı
ben oynadıysam bu maçtta gol çıkmaz Hacıİstanbul maçı var 4.5 üst kart
Everton var 2.5 alt
Dost bende gudubetlik başladı 10 15 gündür geçen msl maçları vardı 150 lira attım 3 maç iy kg 2 si biri normal 1 gol yav 02:30 da oynamaya çalıştım kuponu yok etkinlik kilitli diyor msl 10 dk sonra basliyo 02:30 gösteriyorda bir kere böyle başıma geldi tuttu kupon diye inat ettim 12 13 dk sürekli bastım oynasın diye yok oynamiyor ne yaptıysam maçlar başladı dk 3 hala oynamıyor dk 4 te biri 1-0 oldu ana avrat sovdum tabi girdim rulete gitti para sonra baktım 2 si 1-1 biri 1-2 bitmiş iy para istemedi dost istemiyor para bizio gün biz kazandık senin kupon kaybetti
şimdi bakiye bitti
tüm sorumlusu sensin İhtiyar
Dönsün şans bol şans
yok İhtiyar para bizden kaçıyorDost bende gudubetlik başladı 10 15 gündür geçen msl maçları vardı 150 lira attım 3 maç iy kg 2 si biri normal 1 gol yav 02:30 da oynamaya çalıştım kuponu yok etkinlik kilitli diyor msl 10 dk sonra basliyo 02:30 gösteriyorda bir kere böyle başıma geldi tuttu kupon diye inat ettim 12 13 dk sürekli bastım oynasın diye yok oynamiyor ne yaptıysam maçlar başladı dk 3 hala oynamıyor dk 4 te biri 1-0 oldu ana avrat sovdum tabi girdim rulete gitti para sonra baktım 2 si 1-1 biri 1-2 bitmiş iy para istemedi dost istemiyor para bizi
Bendekide kötü hacım kart falan yok maçtaben oynadıysam bu maçtta gol çıkmaz Hacı
diğer maçlarını düşün sen
45 te 1 kartBendekide kötü hacım kart falan yok maçta
Hiç oynamadık ki dost dünyok İhtiyar para bizden kaçıyor
dün 2k ile rulete girdim
5 el çevirdim 4600 geldi
4600 gittik gs 2 gol atara girdik kaybettik
bu takıma ne zaman oynasam ya 1 sıfır bitiyor ya yeniliyor
Yani bizim tarafımız da kısmetsizlik var İhtiyar
Geçmiş olsun hacım senin gitti benimde son 45 dk kart falan çıkmaz kardeş kardeş oynuyolar45 te 1 kart
2yarı 5 kart bile çıkar Hacı
bakalım