- 102,805
- 153,410
- 113
Maç alt olur gibime geliyor dostumİlk yarı 1.5 üst
İY 0-1 biter 80 90 arası bayern bir tane daha atar gibime geliyor
Maç alt olur gibime geliyor dostumİlk yarı 1.5 üst
Bende dost yanına bir maç daha ekledim bastım@Shellac dost basket maçımızı unutma
Alamanyada dayı oglu aradı 2-0 ilk yarıMaç alt olur gibime geliyor dostum
İY 0-1 biter 80 90 arası bayern bir tane daha atar gibime geliyor
Dun bilemedik bize etiket yok 😔
@erhanbey22 duymasınDun bilemedik bize etiket yok 😔
Başkanım site ödemelerde problem yapıyormuş sanırım yinede fazla yükseltmeme ye bak bakiyeyi kendini ve siteyi uzmeyecek bir rakamda bırak ins.Bende dost yanına bir maç daha ekledim bastım
Şimdi bayern maçına mantıklı seçim arıyorum
Adam mod kardes ona yanlis yapmakla mermiye kafa atmak ayni sey 😁Başkanım site ödemelerde problem yapıyormuş sanırım yinede fazla yükseltmeme ye bak bakiyeyi kendini ve siteyi uzmeyecek bir rakamda bırak ins.
Sorun olmaz dostum ödeme konusunda.Başkanım site ödemelerde problem yapıyormuş sanırım yinede fazla yükseltmeme ye bak bakiyeyi kendini ve siteyi uzmeyecek bir rakamda bırak ins.
Bol sansDostlar Güncell Kassa 2K
Açıkta 2 Kombine Kuponumuz Vardır
Şansımız Bol Olsun Dostlar..
Ekli dosyayı görüntüle 221475
Tam olarak önerin nedir dost alt üst mu taraf bahsi mi ?Ekli dosyayı görüntüle 221476
@Shellac maç hızlı başlar, puerto rico'lu kardeşlerim Arjantin'in en solid takımıyla oynuyor. Bence iyi sayı çıkar
İlk çeyrek 41.5 üst dost.Tam olarak önerin nedir dost alt üst mu taraf bahsi mi ?
bol şanslar olsunDostlar Güncell Kassa 2K
Iftara kacmistim dost geldim
Bol şanslar dost baya ugrastin umarım güzel bir kazanç ile biter çevrimDostlar Güncell Kassa 2K