- 25,670
- 23,771
- 113
Cok kotu en az 5 i.tutmaliydi
Cok kotu en az 5 i.tutmaliydi
yahu dost Bırak acemılerı wp acayım 100 kısı kupon ver dıyor bıze Sen amatorlerle takılıyon
Nisantasi diorumsenin ki olsa olsa Afkan kuponu olur bizimkisi Vegas kuponu
Aylak adam değiliz biz devlet memuruyuz dostGün bitti İhtiyar
nerelerdesin
Alooo alooo içinde bende varım beni katmayahu dost Bırak acemılerı wp acayım 100 kısı kupon ver dıyor bıze Sen amatorlerle takılıyon
Vegas diyorumNisantasi diorum
Profum at maclariyahu dost Bırak acemılerı wp acayım 100 kısı kupon ver dıyor bıze Sen amatorlerle takılıyon
bende elendim york attı
halifax 1-1 olmuş
Vegastan goruntu at diorumVegas diyorum
bırak enıste dostumuzu paralamıslar bız 00.00 den sonra shell kayıp bonusuyla kupon yaparız onun en az kayıp bonusu 40 k dırAylak adam değiliz biz devlet memuruyuz dost
goruntu atsak nolucak goruntuyu kapadıktan sonra bız nerede yasıyoz dıye morelın bozulcakVegastan goruntu at diorum
ander maçı gelirse senin kupon ve @wakandalı nın kuponu geldiCok kotu en az 5 i.tutmaliydi
Vip üye enişte shellac fena paraladıklarına vip üye yapmışlar kadim dostumuzu yüzde 50 discount alıyordurbırak enıste dostumuzu paralamıslar bız 00.00 den sonra shell kayıp bonusuyla kupon yaparız onun en az kayıp bonusu 40 k dır
Kupon at birak bu isleri yegenimgoruntu atsak nolucak goruntuyu kapadıktan sonra bız nerede yasıyoz dıye morelın bozulcak
Gerckten.cok kotu ne 3 u 5 glmeliydiander maçı gelirse senin kupon ve @wakandalı nın kuponu geldi
gerisi hepsi lost
ben minumum 3 kupon gelir diyordum
bu kadarı bana bile süpriz oldu
Enişte Hermest 1500 nakıt eklemıs Vip UyelereVip üye enişte shellac fena paraladıklarına vip üye yapmışlar kadim dostumuzu yüzde 50 discount alıyordur
Nişantaşının kuponu 750 veriyoryahu dost Bırak acemılerı wp acayım 100 kısı kupon ver dıyor bıze Sen amatorlerle takılıyon
Leoparli giyenlere ekliorlarmisEnişte Hermest 1500 nakıt eklemıs Vip Uyelere
bi kupon cıkarıcaz sımdı enısteyle dost o kuponu sana wp den atarız Kımse gormesınNişantaşının kuponu 750 veriyor
herkes 200 e kupon yaptı
gelsin 1 maç senden bir maç İhtiyardan alıp basalım kazancı Asabii
ne dersin 😏