- 8,876
- 9,606
- 113
Şeytan diyor 2.5 alta kasa bas, ama oynarsam 4.5 ust bile olur kesin 😁
Senin 7.5 üst kornere noldu dost 🤣İy dan üst olacak maç su aslında yazıklar olsun
Bol şans reis
6-5 du ama olmadı yalan oldu 15 dakka 3 korner sonra 1 korner 😁Senin 7.5 üst kornere noldu dost 🤣
Euroleague 2li anadolu efesle real iy kombinlenmez mi agam sen yüksek miktar basıyorsun ben 4lü yapıcam 2li çok iyi duruyor anadolu ve real@Shellac sağlık olsun reis
Bak ne dedik kornerler dengesiz brom benim Real cl maçında 62.dkdan sonra takım 30 dk tek korner atmadı 3.7k gitti tek kornerden6-5 du ama olmadı yalan oldu 15 dakka 3 korner sonra 1 korner 😁
Valla reis basket tekte iyiyim ama 2li kombine yapinca kendin gördün dün başımıza neler geliyorEuroleague 2li anadolu efesle real iy kombinlenmez mi agam sen yüksek miktar basıyorsun ben 4lü yapıcam 2li çok iyi duruyor anadolu ve real
Yazık etmiş kitapsizlad tekten iyi para gitmisBak ne dedik kornerler dengesiz brom benim Real cl maçında 62.dkdan sonra takım 30 dk tek korner atmadı 3.7k gitti tek kornerden
Evet şey de yapabilirsin bak betbuilder açıksa anadolunu sayısına en alt baremden girip iy 2 de girsen güzel oran çıkarValla reis basket tekte iyiyim ama 2li kombine yapinca kendin gördün dün başımıza neler geliyor