- 12,708
- 14,879
- 113
Guzelim kupon giidyor Miami den Lakers a Versen geldiydi reis. 3.periyot 40 felan atmasi lazim miaminin
sen yasıyon mu knka. noldu durumlar naslGuzelim kupon giidyor Miami den Lakers a Versen geldiydi reis. 3.periyot 40 felan atmasi lazim miaminin
Uluslar ligi mafetti dostum ya bugun 6 kupon hepsi tek gol fransa hollanda sirbistan yunanistan polonya cok berbat bir gundusen yasıyon mu knka. noldu durumlar nasl
üzüldüm dostum eski günlerine kavusursun insallahUluslar ligi mafetti dostum ya bugun 6 kupon hepsi tek gol fransa hollanda sirbistan yunanistan polonya cok berbat bir gundu
güleceksiniz belki ama bence miami neyi var neyi yok koyacak ortaya maçı bile dengeleyebilir
İmkansız kral lakers 3. Periyotta bırakmaz son periyotta miami çok kötü kendileride bıraktı maçı zatengüleceksiniz belki ama bence miami neyi var neyi yok koyacak ortaya maçı bile dengeleyebilir
zaten bize denk gelir kötü günleri dost nasıl denkleştiyorum böyle maçları illa bir patlak bulucaz maçın zevki bile yokBol şans dost
miami bitirdi beni, ilk çeyrek bir sayıdan yattım son sn lerde 2 serbest atışı da kaçırdı, ikinci çeyrek 100 çıkar oynayamadım 101 çıkar girdim 100 de bitirdiler ne kasa kaldı ne heyecan beter olsunlar
Davıs 4 ledı fark bıraz azalabılır ama 105 suan baya ımkansız gbızaten bize denk gelir kötü günleri dost nasıl denkleştiyorum böyle maçları illa bir patlak bulucaz maçın zevki bile yok
aynen üstad vallahi iziliyorum da dediğinin hiçbir farklı yanı yok aynen böyle ve gerçek yazıklar olsun lakers ve miami takımları size !zaten bize denk gelir kötü günleri dost nasıl denkleştiyorum böyle maçları illa bir patlak bulucaz maçın zevki bile yok
Aga polyanna diye bi kitap var bildin mi42 sayı daha lazım şöyle bi arka arkaya 12 13 triple ne giderdi be
öyle deme 36 kaldıAga polyanna diye bi kitap var bildin mi
izliyorum aga ya dediğin gibi polyannaclık yapıyoz işteMaçı izlesen öyle demezsin keşke gelse de kazansak ama maalesef bir de gerçekler var