- 102,778
- 153,323
- 113
Şansımız bol olsun dostBol şans dost.
Şansımız bol olsun dostBol şans dost.
Kesinlikle dost sana güven tam İhtiyar dost neredeBen burdaysam kaparız tabi dost
Dost niye flod yapiyon 😀Gecemiz güzel olsun dost
İhtiyar dost hoş geldin gözler seni arıyordubol sans dost
İhtiyar bastonu unutmuş gelir birazdanKesinlikle dost sana güven tam İhtiyar dost nerede
Harbiden flood yasak @Shellac dostDost niye flod yapiyon 😀
Şansını aldık dost gecemiz güzel olsunEyvallah bugün yapamadım kupon Bn maalesef bnm şansımda senin olsun
EyvallahŞansını aldık dost gecemiz güzel olsun
yarına yaparsın güzel bir kupon
ilk yarı 0 0 olan 4 maca 2.yarı 1er gol olur oynadım biri 1 0 dıgerlerı 0 0 bıttı dost sence bu sans devam eder mı kandırmayalım mınık kalbımızıİhtiyar dost hoş geldin gözler seni arıyordu
Şansımız güzel devam eder umarım
Acilen kumarı bırakmalısın dost ben bıraktım kafa rahatilk yarı 0 0 olan 4 maca 2.yarı 1er gol olur oynadım biri 1 0 dıgerlerı 0 0 bıttı dost sence bu sans devam eder mı kandırmayalım mınık kalbımızı
şansıma güvenen 2 3 dost var dost umarım gelirShellac instagram hikayesinde yorumlara cevap yazıyorum mu dedin
boş yorum yok dostDost niye flod yapiyon 😀
Aldırma marleye dost zengin oldu bizi unuttuşansıma güvenen 2 3 dost var dost umarım gelir
beraber sinerji yaratırsak geleceğini düşünüyorum
Konuya ortak oldum yorum yazarak
Diğer konuda parfe var dost . Sende ne var . Yok mu bi nusrette havuç dilim dondurmalı baklavamızşansıma güvenen 2 3 dost var dost umarım gelir
beraber sinerji yaratırsak geleceğini düşünüyorum
Konuya ortak oldum yorum yazarak
İnşallah 🤲umarım dost güne güzel başlayıp
güzel sonlandırmak lazım
şans bizimle olsun
Burda raket var dostDiğer konuda parfe var dost . Sende ne var . Yok mu bi nusrette havuç dilim dondurmalı baklavamız
her gun parfeler sorbeler semirdin iyice dostDiğer konuda parfe var dost . Sende ne var . Yok mu bi nusrette havuç dilim dondurmalı baklavamız
Ooo dayı inşallah dediyse kupon geldiİnşallah 🤲