- 102,831
- 153,465
- 113
parayı her seferinde kaçırıyoruz dostpara bizde bu akşam
parayı her seferinde kaçırıyoruz dostpara bizde bu akşam
Korner deme bana dost. Kornerden soguttular. Sonra her maç korner olmaya basladi😁ben kornerler karıştırdım dost
bol şans dostShellac / Gece Kuponu
Ekli dosyayı görüntüle 159304
Dost en sanssiz adam bile ayda bi kere guluyo bizde gercekten hic sans yok bi de baska aksiliklerde cikiyo ne diyelim alistik artikbizde uğursuzluk var dost
Kendine hafızlık yapmayan insanlar gelip bana imamlık yapmasın dayioglu 😀😀 @t@rlîplAyboy16😀Ben Artık Bol Sans Da Demıyorum Dost Gelmezse ....
Yok Be DAyıoglu bukadarda Olmaz Bize Garezi Mi Var bunların Shell Belcikaya 1,5 alt alsaydı o goller Catır cutur girerdiKendine hafızlık yapmayan insanlar gelip bana imamlık yapmasın dayioglu 😀😀 @t@rlîplAyboy16😀
Elbet bi gun vurcazparayı her seferinde kaçırıyoruz dost
Sen yaşıyon mu knkKendine hafızlık yapmayan insanlar gelip bana imamlık yapmasın dayioglu 😀😀 @t@rlîplAyboy16😀
teşekkürler dostbolsans
bize garazlari var dostKorner deme bana dost. Kornerden soguttular. Sonra her maç korner olmaya basladi😁
hayırlı geceler dostBol şanslar reis hayırlı geceler
gecemiz güzel olsun dostbol şans dost
ya gelirse dostBen Artık Bol Sans Da Demıyorum Dost Gelmezse ....
herşeyin hayırlısı diyelim İhtiyar dostDost en sanssiz adam bile ayda bi kere guluyo bizde gercekten hic sans yok bi de baska aksiliklerde cikiyo ne diyelim alistik artik
Bol şanslar başkan 🙂Shellac / Gece Kuponu
Ekli dosyayı görüntüle 159304
Bol şanslar kral çok uyku var umarım kalktıgımda yeşil olur <3başladı ilk maçımız bakalım