Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Shellac / Günün Kuponu

Kupon Miktarı
300
Kupon Oranı
6.5

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
hadi be illa suyunu çıkaracaklar atın bitsin olay ne uzatıyosunuz

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
Abi yok böyle bişey ya 1 golden yatınca koyuyor gerçekten en sinir olduğum şey atın artık

BaBaYa_GeL

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK PAŞAM
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,982
556
113
boyle şansın 1.5 üst oynamıs olsaydın keşke diyecektim o zaman 1 0 bitecekti lanet olsun anlaşıldı bugunde kasa kazandı

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
son sn ye hadı ınsallah be

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
bitti ya olmadı çok üzüldüm yeminle şu kupon tertemizdi korktuğumuz maçtan gitti :(

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
bunlara top oynatan sistemin de futbolcu diye lisans verenin de...

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Kusura bakma dost seni de yanılttım yine tek maç tek golden alışılmış bir durum
yok hocam canın sag olsun senin, ben de kg var ya da 2.5 üst düşünmüştüm buna 2 taraftan da gol beklemek yerine 2.5 üst oynadım.
adamlar cidden 0 yetenek attıkları paslar, şutlar, ortalar falan deli ediyor insanı.
bir de ırkçılık olarak algılanmasın ama bir takımda ne kadar cok siyahi oyuncu varsa o kadar kötü oynuyor o takım bu tarz liglerde

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
Çok güzel kuponmus sağlık olsun dost. Bende dünkü ingiltereden gitmistim sadece bugün oynamadım Finlandiya da para varmış bugün

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,145
154,278
113
Çok güzel kuponmus sağlık olsun dost. Bende dünkü ingiltereden gitmistim sadece bugün oynamadım Finlandiya da para varmış bugün
Tüm maçları fillandiye den koysaydık gelmişti dost ama 2 maç seçip bırakmak istedim çünkü sağ solları belli olmuyor her maç üst veya alt bitmez diye ama isveç tek maç açmışlar bugüne sonradan aklıma geldi alt biteceği sağlık olsun diyelim dost :(