- 103,518
- 154,465
- 113
inter bi gol yese de önümüze baksak dostMuhtesem kupon dost bol şans 150 TL de ben atıyorum
inter bi gol yese de önümüze baksak dostMuhtesem kupon dost bol şans 150 TL de ben atıyorum
benevento çok iyi oynuyor atacaktır intereinter bi gol yese de önümüze baksak dost
S.a bol şanslar aynı mı burası da dayı gelirse 5 kişi hıtriyse tam destek biliyosun@erhanbey22 @İskorpit danışmaya lütfen
a.s kardeşim kupon gelsin onu shellac düşünsün hahahaS.a bol şanslar aynı mı burası da dayı gelirse 5 kişi hıtriyse tam destek biliyosun
Kesin yer başkan rahat ol fio bile 3 gol attı bunlara savunma zayifinter bi gol yese de önümüze baksak dost
benevento atar dayı ilk yarıdan hemde varsa 150 200 oyna atamazsa borcumuz olsun burdayız zaten bilen bilira.s kardeşim kupon gelsin onu shellac düşünsün hahaha
A.selam dost inter benim takımın geçen hafta benevento iyi oynadı bu hafta gol atar dedik bakalımS.a bol şanslar aynı mı burası da dayı gelirse 5 kişi hıtriyse tam destek biliyosun
hacıbaba ya ayın son günü küfür etseydin daha iyiydi yabenevento atar dayı ilk yarıdan hemde varsa 150 200 oyna atamazsa borcumuz olsun burdayız zaten bilen bilir
dayı şunun şurasında 1 gün kalmış ayın son günü nescafe içen adam bilmem artık yarın caramel macchiatolar white chocolate mochalar yürrü beehacıbaba ya ayın son günü küfür etseydin daha iyiydi ya
attı ilk maç tamambenevento atar dayı ilk yarıdan hemde varsa 150 200 oyna atamazsa borcumuz olsun burdayız zaten bilen bilir