- 4,205
- 6,435
- 113
voleybol won gibi 1.set 45 bucuk 1.12 şuan 1xbette
voleybol won gibi 1.set 45 bucuk 1.12 şuan 1xbette
Merhaba dost orda denk geldik mi dersinÇarşı izninde tüm askerler tepecikteydi dost
Yüzüne de söylerim dost bana 3.5 üst tutturdugun tek bı mac söyler misiniz2.yarı gol yağmurunu izleyin arkamdan konusmayın
Bugun cebeli Türkiye 3.5 üst olur dost rez alYüzüne de söylerim dost bana 3.5 üst tutturdugun tek bı mac söyler misiniz
Bastık dost 100avro tutarsa 240 avro bereket versinBugun cebeli Türkiye 3.5 üst olur dost rez al
Benle aranı iyi tut dost gerisine karısmamUmut bi maç verdi shellac moderatorlukten istifa etti bu sporun hakkını kim veriyor tartışmaya gerek yok dost
Biz cizgimizi bozmayiz dost ilerleBenle aranı iyi tut dost gerisine karısmam
Hatta sen benle arani iyi tut bilmem anlatabildim mi kadim dostumun dostuBiz cizgimizi bozmayiz dost ilerle
Keyfin bilir dostBiz cizgimizi bozmayiz dost ilerle
Kızıla gittiysen olabilir dostMerhaba dost orda denk geldik mi dersin
Kizil hiv+ olmuş dost bı ara test yaptırırsın geçmiş olsunKızıla gittiysen olabilir dost
2017 yılıydı dost Ölmedik yaşıyoruz halaKizil hiv+ olmuş dost bı ara test yaptırırsın geçmiş olsun
10 yıl gizli kaliyomus dost 2027de görüşürüz hadi iyi aksamlar2017 yılıydı dost Ölmedik yaşıyoruz hala
Helal dost kuponunun arkasında durdugun kadar dostlarinin da arkasindasinGoller 55 68 74 81 tebrikler