- 103,314
- 154,351
- 113
teşekkürler dostBol sans dost
senin maç gelsin yeter dostFransa patlatmazsa gelir dost
tahminler bitti yukarıda oynanan kupon dostumBosna Hersek-Kuveyt 2.5 üst dost @Shellac
Tamam dost insallah kazanırsın bol şans diliyorumtahminler bitti yukarıda oynanan kupon dostum
Eğer teke yatarsa o maçı vereni 3 gün banlayalım dostsenin maç gelsin yeter dost
herkes verdiği maçtan sorumludur
erantgil üst dedi sende kg var dedin dostİsrail var dedik dost üstten patlarsınız
ms 1-1 gelecekten geliyorum
1-1 bitecek dost ne 0-3ü loseerantgil üst dedi sende kg var dedin dost
2nizin arasında kaldım avusturya geçen maç gol yemedi bu maç 1-2 bitebilir veya 0-3
onun için üst oynamak cazip geldi
ilk mac başladı Sorumluluk aldık😁4 Şanslı Kişi Seçildi Umarım Kombinde de 4 Maç Güzel Oturur..
Şansımız Bol Olsun Dostlar..
Ekli dosyayı görüntüle 172351
İlgi alanın dost o kategori çekinmiyor kimse o maçtanilk mac başladı Sorumluluk aldık😁Ekli dosyayı görüntüle 172353
teşekkürler dostumTamam dost insallah kazanırsın bol şans diliyorum
Bakalım dost kazanmak için bı bunu denememistik bu sefer nolcak 😁 @Daimon bu kupona o Koreli grubun şarkı yakışır4 Şanslı Kişi Seçildi Umarım Kombinde de 4 Maç Güzel Oturur..
Şansımız Bol Olsun Dostlar..
Ekli dosyayı görüntüle 172351
işallah mahcup olmayız bide ilk ayaktan giderse tam etiket olcaz heİlgi alanın dost o kategori çekinmiyor kimse o maçtan
Bakalım dost kazanmak için bı bunu denememistik bu sefer nolcak 😁 @Daimon bu kupona o Koreli grubun şarkı yakışır
Güvendik sana dostilk mac başladı Sorumluluk aldık😁Ekli dosyayı görüntüle 172353