- 41,618
- 45,034
- 113
2,5 Alt dedik
2 korner gelmiş dost taraf bahsi alt mı oynadın İyO degildi İlkyarı Korner birtane daha gelmemesi LAzım Dost
madrid korner 3 oldu dost2,5 Alt dedik
genellikle 4.5 alt 4.5 üst İy için açılıyor dost kaç oran buYok toplam Korner 2,5 Alt oynadık Oda gum
Güzel oranmış dost @erhanbey22 duymasın
dost bende bir ara kornerlere sarmıştım İy 4.5 üst korner olabilecek maçlara bakıyordum 1.75 orandan yetiyordu bana sonra 2 kere üst üste kuponlarımı yaktı bıraktımO degilde Dost 2,5 alt korner 6,50 5,5 Üst korner 6,50 ıkısıde Gelmedi
büyük basınca elin gitmiyor yüksek oranlara dost olacağını biliyorsun ama yine de elin gitmiyor @erhanbey22 tecrübelerini anlatsın bize dost nasıl büyük oranları kovalıyorBu buyuk oran kovalama Hep @erhanbey22 Geçti yoksa Neguzel 1,6 1,7 takılıyorduk
Valla Dost Ses seda Yok Koydumu parayı nedir Skor Kovalıyordu 300 500 oran koydu galibabüyük basınca elin gitmiyor yüksek oranlara dost olacağını biliyorsun ama yine de elin gitmiyor @erhanbey22 tecrübelerini anlatsın bize dost nasıl büyük oranları kovalıyor
@erhanbey22 bu saatlerde hep buralardaydı dost bence en az 300 500 oran koymuşturValla Dost Ses seda Yok Koydumu parayı nedir Skor Kovalıyordu 300 500 oran koydu galiba