- 2,755
- 1,470
- 113
gollll shehefildd wonn
kanka atletıco macı sıkıntı bence kanser bi takımbologna attı iptal ettiler sıkıntı o maç 3 gol lazım
bologna maçında gol gelsin dost iy dan betiste atarsa güzel devam ederizkanka atletıco macı sıkıntı bence kanser bi takım
Boyle seyleri Sen Dert etme @erhanbey22 halleder @Shellacbologna maçında gol gelsin dost iy dan betiste atarsa güzel devam ederiz
@erhanbey22 hallederse temizinden 50 TL dostaBoyle seyleri Sen Dert etme @erhanbey22 halleder @Shellac
o geldı umutcum kasası olan 3.5 ust alsın lazıo ya bu hafta ilk yarı tehlıkelı ıtalya 2.yarı acılıyorlarBoyle seyleri Sen Dert etme @erhanbey22 halleder @Shellac
kendimi fakir hissediyom zaten öyle de herkes para atıp duruyo ya da su gelirse bu gelirse 13k mesaj olmus bi ağırlığımız olsun ben bedavaya üstlendim bu kutsal görevi@erhanbey22 hallederse temizinden 50 TL dosta
Senin konuda bulunman yeterli dostkendimi fakir hissediyom zaten öyle de herkes para atıp duruyo ya da su gelirse bu gelirse 13k mesaj olmus bi ağırlığımız olsun ben bedavaya üstlendim bu kutsal görevi
Eyvallah dost eksik olmayın bu samimi muhabbetimize özelde devam edelimSenin konuda bulunman yeterli dost
3 maçta İy 0 bitiyoratletıcodan bari ilk yarı gol gelse