- 103,438
- 154,425
- 113
Teşekkürler dostbol şanslar
Teşekkürler dostbol şanslar
Hepimiz için dostKalbin kadar güzel bir gün olsun reis
Uzun zamandır bu kadar sıkıcı maç görmedim dostAğa bunlar elenir gelir bi cacık olmaz bu oyunla
Deplasman biraz becerikli olsa 2 tane atmışlardı ağa trabzon çok vasatUzun zamandır bu kadar sıkıcı maç görmedim dost
kaleye gitmiyorlar
2.yarı 2 3 tane rahat yerler bu oyuna devam ederlerse
sadece geri var ileri diye birşey yok dostALLAH Aşkına bu Abdullah Avcının oynayacağı futbolu seweyim ben Yemin ediyorum TRABZONSPORdan soğudum son 4 maç bı tane adını bilmediğimiz takıma ewinde 1 gol zor attın wiene ewinde gol atama defans yap ligde gol atama defans yap gel buraya yenilmişsin az atak oyna yok 5 defans 4 orta saha ile oyna sana yazıklar olsun.. Yeminle iddaa oynadığım parasını pulunu geçtim yaw bu takımı bu kadar yerin dibine sokma bu nasıl rezillik oyuncularada ayrı söğmek istiyorumda banlanacam sahada rakip koşuyor onlar yürüyemiyor bile yaw adam topu orta sahadan kapıyor atak yapacagına geri kaleye oynadıya ya la.. Hay ALLAHIM sabır wer..
@Shellac Reis bol şans sana...
kaza bela atarsa olacaktaCacık maç reis
Ts gol lazım ama rapid oynuyor
Yaw reis bardağı felan kırdım attım yaziklar olsun o kadar forma alıyorsun yazık sinirle çıktı m gıdıyom kahveye çok büyük Günaha yetecemsadece geri var ileri diye birşey yok dost
şut çekemdi 45 dakika
zevk kalmadı futbola dair
Bol şansKasa 2K Hedef 2'li Kombine 3 Adım
Bugün 2'li Kombine Kassa Kassa Gideceğiz Dostlar
İlk Adımı Başarırsak, Diğer 2 Adımımız Güzel Olacaktır
3 Başarılı 2'li Kombine Bizi Hedefe Ulaştırır
Güne Güzel Başlayalım ve Günümüz Güzel Biter Umarım Dostlar..
Dostlarımızla beraber kazanalım
Şansımız bol olsun..
İlk 2'li Kombinimiz..
Amaç Acele Etmek Değil, Amaç Güzel Sabırlı Düşünüp Hedefe Ulaşmaktır..
Ekli dosyayı görüntüle 596173