- 15,256
- 7,578
- 113
Gittin Cyber e mı oynadin onu makarasina söyledim sana Monchengladbach oyna diye kafamı kiricam hay dilimi essek arısı soksaydi
Gittin Cyber e mı oynadin onu makarasina söyledim sana Monchengladbach oyna diye kafamı kiricam hay dilimi essek arısı soksaydi
M.gladbch 3-0 yenerSana o maça toplam gol gir diye öteki gerçek maçta Monchengladbach atar diye oynatmak için söyledim atsa bari gittin ev oynamışsin kanka sonra seni mi kiracam diyorsun ama iki takımda goller atacak gelebilir 2-4 falan bitebilir
yap orti bi kupon basıyım senin içinSana o maça toplam gol gir diye öteki gerçek maçta Monchengladbach atar diye oynatmak için söyledim atsa bari gittin ev oynamışsin kanka sonra seni mi kiracam diyorsun ama iki takımda goller atacak gelebilir 2-4 falan bitebilir
bol şans hadi bakalım
geleceği varsa böyle gelsin kardeşim bol şans vardır bir hayrıSana o maça toplam gol gir diye öteki gerçek maçta Monchengladbach atar diye oynatmak için söyledim atsa bari gittin ev oynamışsin kanka sonra seni mi kiracam diyorsun ama iki takımda goller atacak gelebilir 2-4 falan bitebilir
jeton varmı jeton borcun birikiyorabow 18 sayfa bol bol sanslar 18 bisey deil aslinda 60 70 gormuslumuz var dimi reis @Shellac
dayicim jeton var ici bos havale yapayim senin canin saolsunjeton varmı jeton borcun birikiyor
Kasa bu kuponda sıfırlandı beyler
kasan müsaitse patlat ufak bir rolling daha seni izlemesi zevkli valla bigün dolar jeton elbet hahaha sen şimdi yırttınmı kaplıca muhabbetinden kupon tutmasaydı görürdüm seni bendayicim jeton var ici bos havale yapayim senin canin saolsun
inş gelir be modum neler gördük biz belli olmazKasa bu kuponda sıfırlandı beyler