Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shellac Rolling # 22 Kasa 100 Hedef 600

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Sana o maça toplam gol gir diye öteki gerçek maçta Monchengladbach atar diye oynatmak için söyledim atsa bari gittin ev oynamışsin kanka sonra seni mi kiracam diyorsun :) ama iki takımda goller atacak gelebilir 2-4 falan bitebilir

Reis24

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,555
928
113
Frankfurt sabah kadar oynasa bir tane gol atamaz

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,799
153,390
113
Sana o maça toplam gol gir diye öteki gerçek maçta Monchengladbach atar diye oynatmak için söyledim atsa bari gittin ev oynamışsin kanka sonra seni mi kiracam diyorsun :) ama iki takımda goller atacak gelebilir 2-4 falan bitebilir
yap orti bi kupon basıyım senin için :)

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
geleceği varsa böyle gelsin kardeşim bol şans vardır bir hayrı

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
abow 18 sayfa bol bol sanslar 18 bisey deil aslinda 60 70 gormuslumuz var dimi reis :D @Shellac :D

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
dayicim jeton var ici bos havale yapayim senin canin saolsun :)
kasan müsaitse patlat ufak bir rolling daha seni izlemesi zevkli valla bigün dolar jeton elbet hahaha sen şimdi yırttınmı kaplıca muhabbetinden kupon tutmasaydı görürdüm seni ben :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...