- 103,438
- 154,425
- 113
100 TL ile 2K yaptık sabırla oynadık hedefe ulaştık emeğinize sağlık dostlar.. Konu başında çekiliş dağıtım yapacağımı belirtmedim.. Baştan beri yanımda olan bazı dostlara şans parası vereceğim.. belki uğurlu gelir..
tebrikler reis tekrardan 1den 10 yaptik iyiydi100 TL ile 2K yaptık sabırla oynadık hedefe ulaştık emeğinize sağlık dostlar.. Konu başında çekiliş dağıtım yapacağımı belirtmedim.. Baştan beri yanımda olan bazı dostlara şans parası vereceğim.. belki uğurlu gelir..
Gelir gelir100 TL ile 2K yaptık sabırla oynadık hedefe ulaştık emeğinize sağlık dostlar.. Konu başında çekiliş dağıtım yapacağımı belirtmedim.. Baştan beri yanımda olan bazı dostlara şans parası vereceğim.. belki uğurlu gelir..
Ben bastan degıldım reıs sansjm yok@recebb tebrikler kardeşim
Olsun ben baştan bi girmiştim benim şansım sana olsun @Shellac kırmaz biziBen bastan degıldım reıs sansjm yok
hiç kırar mıyım dostOlsun ben baştan bi girmiştim benim şansım sana olsun @Shellac kırmaz bizi
@recebb hadi sende kankahiç kırar mıyım dost
Bastan yetişeydim iyiydi be banada lazımdı şans parası😞Cok iyi k atlamışsın tebrikler herkes yapamaz bu işi şahsen ben yapamam 😁😁