- 5,176
- 4,602
- 113
Saka yapiyor dostUmut su yaziyi yazdin ya su saat ten sonra muatap olma birder benle aradaki muhabbet butirmis oldun
Saka yapiyor dostUmut su yaziyi yazdin ya su saat ten sonra muatap olma birder benle aradaki muhabbet butirmis oldun
Bende Saka yaptim niye ciddiye aldin dostum 😁Ohooo kız gibi trip mi atacaklar bide dost @erhanbey22 aradaki samimiyete güvendik ıkı saka yaptık
Tebrikler dost rollun ıcıne ettinBende Saka yaptim niye ciddiye aldin dostum 😁
Bi gerilim yarattin dost 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Bende Saka yaptim niye ciddiye aldin dostum 😁
Dost o maç 0 0 biticek bakın da görün tuzak maç o ben en basından beri dedimO bu degilde Bu mac 1,5 Olmama gibi ihtimali Yok bi 1 k daha atılır 1,5 Varsa at @Shellac
0-0 da 1 k atsın vardır Dost @Shellac deDost o maç 0 0 biticek bakın da görün tuzak maç o ben en basından beri dedim
Vip grup maciydi paralı diye soylemedik yaktık ShellideDost o maç 0 0 biticek bakın da görün tuzak maç o ben en basından beri dedim
geçen feyzo gibi olmasın sonun umut şikeli maç alt bitecek dedi adamlar çıktı 2. yarı 4 attıDost o maç 0 0 biticek bakın da görün tuzak maç o ben en basından beri dedim
Hep erhanin yuzunden Olmucak diye diye olmadi😁Tebrikler dost rollun ıcıne ettin
Bizde yanlıs Olmaz dost 0 0 skora bas neyin varsa patlarsa gel söyle ozaman burda banageçen feyzo gibi olmasın sonun umut şikeli maç alt bitecek dedi adamlar çıktı 2. yarı 4 attı
Yok dost Ben umutu gercekten severim esprilerin I felan hep soylemisimdir ona sevdigim kişilerin Saka yapmasini kaldiririm sorun yok yaniBi gerilim yarattin dost 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
erhanbey dedi dost o maça girecegime 85 te mg ye girerim 1100 tl 5k olur dedim dedim ama 8 aydir 100 tl cekemiyorumHep erhanin yuzunden Olmucak diye diye olmadi😁
Ole deme simdi papara no atar 🤣Yok dost Ben umutu gercekten severim esprilerin I felan hep soylemisimdir ona sevdigim kişilerin Saka yapmasini kaldiririm sorun yok yani
O başlığı görünce istemsiz gülüyorumgeçen feyzo gibi olmasın sonun umut şikeli maç alt bitecek dedi adamlar çıktı 2. yarı 4 attı