- 786
- 304
- 63
Toulouse
1-2
Nantes
bu macta 4.5 ust olur
1-2
Nantes
bu macta 4.5 ust olur
Buda olmaz sa kafa topu 2 indirip kapışalım dost dün atar gider yapıyodunDost sen görmek istiyon diye az oran verdik yoksa ben 5 ten aşağı oynamiyom biliyon😁
Tebrikler dost oynandı çekim verildiToulouse
1-2
Nantes
bu macta 4.5 ust olur
Bedava enerjimi harcayamam dost benim lavuk 85lik nefesiyle boğar seniBuda olmaz sa kafa topu 2 indirip kapışalım dost dün atar gider yapıyodun
Arkadangiren41 diye nickim vardı önceden o gitmiştir mecbur yeni açacazBedava enerjimi harcayamam dost benim lavuk 85lik nefesiyle boğar seni
😁 giren girmiş dost bosverArkadangiren41 diye nickim vardı önceden o gitmiştir mecbur yeni açacaz
Ben sabretsem kazandırırdım sana dost bu maç 1 4 biticek biz erhanla skoru vermiştik iy yanıldık sadeceumut dost İY yaktı sende maç sonu mu yakacan dost
yoksa şans bizim alağimize dönecek mi
şansımız bol olsun dostlar
Ekli dosyayı görüntüle 151907
1 3 biter dost geçte olsa gelir molde gol atar dicektim 2 3 geriye düştü bak en azından 40 dk miz var daha o acıdan bakalımumut dost İY yaktı sende maç sonu mu yakacan dost
Valla ben won 1 veririm adamlar kendi kalesine gol atar bana güvenme ama güzel slotlar öneririm 😂İhtiyar dostun verdiği maç gelirse 2.maç senden dost
2. maçı göreceğimizi sanmıyorum ama deneyeceğiz
ne 40 dakikası dost 75 e kadar 2 gol peş peşe gelir 75 te bu maçtan kaçarız1 3 biter dost geçte olsa gelir molde gol atar dicektim 2 3 geriye düştü bak en azından 40 dk miz var daha o acıdan bakalım
Bol şanslar bakalım Erhan dost kazandırır 😂umut dost İY yaktı sende maç sonu mu yakacan dost
Simartiyosun dost 1 2 olmasiyla 1 3 olması sadece arası 3 dk 😁ne 40 dakikası dost 75 e kadar 2 gol peş peşe gelir 75 te bu maçtan kaçarız
Bizi bilen bilir dost çok şükür kimseye kaybettirmedik dahaBol şanslar bakalım Erhan dost kazandırır 😂
Katılma butonuna tıkladıysan problem yok dost@Shellac yeni geldim katılma şansım var mı dost 😅😅
Sen ve umut muhteşem kazandiranlar 😂Bizi bilen bilir dost çok şükür kimseye kaybettirmedik daha
hoş geldin dost tabii katılabilirsin 30 dakikamız var@Shellac yeni geldim katılma şansım var mı dost 😅😅
Bol şans dostumut dost İY yaktı sende maç sonu mu yakacan dost