- 47,002
- 51,213
- 113
O maça girme dost şifreyi çözdüm ben bana bırak sana basket vericem bitane Bi futbol Bi basket gideriznantes Türkiye gibi yapabilir 2.yarı gol çıkmaaya bilir nasıl yapalım dostlar
O maça girme dost şifreyi çözdüm ben bana bırak sana basket vericem bitane Bi futbol Bi basket gideriznantes Türkiye gibi yapabilir 2.yarı gol çıkmaaya bilir nasıl yapalım dostlar
Sen seç devam keenantes Türkiye gibi yapabilir 2.yarı gol çıkmaaya bilir nasıl yapalım dostlar
Kendin seç yada emrahnantes Türkiye gibi yapabilir 2.yarı gol çıkmaaya bilir nasıl yapalım dostlar
Son gol 22 de gelmiş beni içine çekmeye calisiyo bu tuzağa gelmeyelim dostnantes Türkiye gibi yapabilir 2.yarı gol çıkmaaya bilir nasıl yapalım dostlar
Umut diyorsa doğrudur 😅😅
2.adım @Last16 demiştim dost @last buralarda mı yoksa 2.maçı senden alalım İhtiyar dostSon gol 22 de gelmiş beni içine çekmeye calisiyo bu tuzağa gelmeyelim dost
Last bana devretti2.adım @Last16 demiştim dost @last buralarda mı yoksa 2.maçı senden alalım İhtiyar dost
Sen hakkını kullandın diye hatırlıyorum dost buda yatarsa aynaya bakabilcen mi
Evet Oylarımızı umuta verdik yeni muhtar adayimizLast bana devretti
Bi sen Bi ben vericez dost sen futbol ben basket bizim rolumuz buSen hakkını kullandın diye hatırlıyorum dost buda yatarsa aynaya bakabilcen mi
Bana da verin 😅😅Bi sen Bi ben vericez dost sen futbol ben basket bizim rolumuz bu
Dost bi macta ben vereyim2.adım @Last16 demiştim dost @last buralarda mı yoksa 2.maçı senden alalım İhtiyar dost
MacBi sen Bi ben vericez dost sen futbol ben basket bizim rolumuz bu