- 1,902
- 1,666
- 113
Olum allahın emri hüseyin kardes iyi oyunlar 😅😅Ban sebebi : comon baby yazarlar mezar taşına dost
Olum allahın emri hüseyin kardes iyi oyunlar 😅😅Ban sebebi : comon baby yazarlar mezar taşına dost
gündemde maç yok Libertadores deneriz dostGüney amerika başlayana kadar kasayı 0lamazsak orda 0lariz içiniz rahat olsun
Yok mu bi ilk yarı kg mız dostgündemde maç yok Libertadores deneriz dost
Bundan sonra ki hayatında başarılar reisIlk yarı kg olmazsa bi daha ilk yarı kg oynamam bu vesileyle birakiriz insallahEkli dosyayı görüntüle 151932
39 da kaldı venezuella ben oynamistimIyi ki kacirmissin
Tebrikler dostIlk yarı kg olmazsa bi daha ilk yarı kg oynamam bu vesileyle birakiriz insallahEkli dosyayı görüntüle 151932
Desene oynadığını dostum shell oynamadı diye 39 da bıraktım bilerek39 da kaldı venezuella ben oynamistim
Sakası yok dost ilk yarı 1 1 her türlü 4.15 shellac dostuma hediyem olsunTebrikler dost
Sağlık olsun maç içinde kurtardım 36.5 37.5 falan almistimDesene oynadığını dostum shell oynamadı diye 39 da bıraktım bilerek
Bi periyotta 11 tane serbest atış kaçtı izledin miSağlık olsun maç içinde kurtardım 36.5 37.5 falan almistim
Ben çekildim dost sahne Erhan dostumun@Umutks41 hadi bir yerden başlat reis 😅😅
Çok yaramazlık yapma dostBen çekildim dost sahne Erhan dostumun
Yaz ozaman dost yaramazlık yapmayızÇok yaramazlık yapma dost