- 9,259
- 3,918
- 113
Kaçana bak ya
Şaka yaptım boş kaleye kaçmadı Türkiye 50 metreden şut denedi neden izliyormuş gibi yapıyon dostKaçana bak ya
Dostum TRT sporda izliyorum altipasda atamadı sen nereden izliyorsunŞaka yaptım boş kaleye kaçmadı Türkiye 50 metreden şut denedi neden izliyormuş gibi yapıyon dost
Ben flash TV de izliyom dostDostum TRT sporda izliyorum altipasda atamadı sen nereden izliyorsun
Orası kapandı dost sizde açık galibaBen flash TV de izliyom dost
50 maçta 1 hakli çıkıyon oda bizi yatiriyo yeminle senin gibi dost zor bulunurŞans yok olmayınca olmuyor aslında tahminler güzeldi iki maç sundu bize bu maça yok dedik ama ısrar etti shell dostumuz onun yerine kolding oynasaydı keske
Sende ezme bizi dost bu kadar ısrar ettiğimi gördün mü hiç Bi maçta buraya 5 kere yazdıysam watsapa 50 kere yazdım o maça oynatma Shellac dostumuzu iy skoru maç skoru dedik50 maçta 1 hakli çıkıyon oda bizi yatiriyo yeminle senin gibi dost zor bulunur
ver bakalım bir maç dost yeniden şansımızı deneyelimŞans yok olmayınca olmuyor aslında tahminler güzeldi iki maç sundu bize bu maça yok dedik ama ısrar etti shell dostumuz onun yerine kolding oynasaydı keske
Ben vermiyim dost sen oyna ama azerilere oynama 😁ver bakalım bir maç dost yeniden şansımızı deneyelim
Dost dostu ezer bak Turkiyeye azerileri ezdiSende ezme bizi dost bu kadar ısrar ettiğimi gördün mü hiç Bi maçta buraya 5 kere yazdıysam watsapa 50 kere yazdım o maça oynatma Shellac dostumuzu iy skoru maç skoru dedik
ilk adım senin şansına gidelim dostBen vermiyim dost sen oyna ama azerilere oynama 😁
Thun macı iy 2.5 üst ozaman, tebrikler dost 2.adımdan yatarızilk adım senin şansına gidelim dost
2.adımı görürsek İhtiyar dosttan isticez