- 4,205
- 6,435
- 113
trabzondpor kardeştakım drogheda yazar şimdi
trabzondpor kardeştakım drogheda yazar şimdi
Reis bu maçı nereden buldunUmutlaar 2.yarı bakalım
kamurun oynucaktım gol olduReis bu maçı nereden buldun
Bunlar 2-3 sene önce her maç 2.5 ğst oluyordu artık öyle değil gibikamurun oynucaktım gol oldu
o maçtan çıktım
bu ligi az çok takip ederim
zor maç değil aslında ya 0 biter yada 1 gol gelirse 2 de gelir
1.5 üst aymanı beklerdim dostNerde kaldı bu goler son paramı 0.5 üstüne attım shel sana güvendik dost
Hahah Reis garantiye almış arkadaş 1.5 ta gelir inşallah 😃1.5 üst aymanı beklerdim dost
Kral sen bana ne kadar güveniyorsan bende sana okadar güveniyorum 57 tl mi 0.5 üatüne attım daha napsın bu kardeşin1.5 üst aymanı beklerdim dost
100 oluyor mu dostKral sen bana ne kadar güveniyorsan bende sana okadar güveniyorum 57 tl mi 0.5 üatüne attım daha napsın bu kardeşin
gol çıkmaz bu maçtan dostKral sen bana ne kadar güveniyorsan bende sana okadar güveniyorum 57 tl mi 0.5 üatüne attım daha napsın bu kardeşin
79100 oluyor mu dost
57 tl mi dost 10737847859383gol çıkmaz bu maçtan dost
bağlamışlar 0 a
Shellac senin 2 golden yatmayacagini bildiği için tek gole girip garantiye aldı parayı benim taktik😂Kral sen bana ne kadar güveniyorsan bende sana okadar güveniyorum 57 tl mi 0.5 üatüne attım daha napsın bu kardeşin
2 gol yakışır bu maça daShellac senin 2 golden yatmayacagini bildiği için tek gole girip garantiye aldı parayı benim taktik😂