Umuta 1 diyoz 2 oynuyo umut sayılmaz fasulye oen son umut günde 20 kupon paylaşıyodu burda artık görülmüyor neden ki
Umuta 1 diyoz 2 oynuyo umut sayılmaz fasulye oen son umut günde 20 kupon paylaşıyodu burda artık görülmüyor neden ki
Onun bankı çalmışlar bank arıyor kendineen son umut günde 20 kupon paylaşıyodu burda artık görülmüyor neden ki
Finalde geliyorNe ödülü reis alalım hemen nerde
Ödül varsa bende varımNe ödülü reis alalım hemen nerde
Bitti dost iyi vurduk😅Roll bittimi boldu 2 dkda bir bakmaktan yıldım 😂
50 k oldumu dostBitti dost iyi vurduk😅
25k lazım dostDevam yani bizim yol 20 k ya gözüktü 😂
Aman eksik olma dostÖdül varsa bende varım
Sen yaparsın dost o potansiyeli gördüm 😂25k lazım dost
sakin sakin adım adım gideceğiz
Sabaha kadar burdayız dost yanlız böyle giderse bu rol 3 güne bitmez gidiyon gelmiyon bea25k lazım dost
sakin sakin adım adım gideceğiz
3kez kaznadıgını bassın ueter laSabaha kadar burdayız dost yanlız böyle giderse bu rol 3 güne bitmez gidiyon gelmiyon bea
Galatasaray diye yazılır drama dıye okunurSabaha kadar burdayız dost yanlız böyle giderse bu rol 3 güne bitmez gidiyon gelmiyon bea
işler var dostSabaha kadar burdayız dost yanlız böyle giderse bu rol 3 güne bitmez gidiyon gelmiyon bea
Kafana göre reis sonu hayırlı bitsinişler var dost
ara ara onlara bakıyorum
şimdi bi programa göz gezdiriyim
Moskovaya koyduk sıra sizde belimizde kambur çıktı avrupa puanını sırtlamaktan püüü sizeGalatasaray diye yazılır drama dıye okunur
40 mac sonra 1 galibiyet alan takımın taraftarımı diyo bunu 5 senefir puan yukunu sadece biz cektık dramacı seniMoskovaya koyduk sıra sizde belimizde kambur çıktı avrupa puanını sırtlamaktan püüü size
Moskovaya koyduk sıra sizde belimizde kambur çıktı avrupa puanını sırtlamaktan püüü size
[/QUOTE
Yawaş gel pazartedi elinize verip göndercez
Hakkaten büyük oyuncusun sen edho ya oyıncu arıolarmış buralarda sürünme laMoskovaya koyduk sıra sizde belimizde kambur çıktı avrupa puanını sırtlamaktan püüü size