Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shellac Rolling 71 # Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,828
5,806
113
Gülünecek birşey yok.Gercek bu derdim çekiliş olsaydı şimdi ye kadar msj çoktan dolardı bir bayan olarak çoktan doldurmuştum.Burada komik olan ne anlamadım.

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,395
28,121
113
Cekilis önemli değil.Onemli olan saygı ve düzgün konuşma.
Vay ne kadar mükemmelmissiniz siz tamam la nın neresi saygısızca özür dilerim Tamam la nın saygısızlık oldgunu bilmiyordum Mükemmel insanlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,439
23,311
113
Vay aw ne kadar mükemmelmissiniz siz tamam la nın neresi saygısızca özür dilerim Tamam la nın saygısızlık oldgunu bilmiyordum Mükemmel insanlar
Bayanla konusursan böle adına öküzlük dioruz biz bide drama ustasısın yakısmadı benim angaralıma

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,395
28,121
113
Bayanla konusursan böle adına öküzlük dioruz biz bide drama ustasısın yakısmadı benim angaralıma
Ya sukescim sen yapma bari Tamam la derken bitsin artık anlamında aw bu satten sonra size türkçemi ögretiyim sana da tesüf ederim senem cim biz seni düşünüyoruz tüü sana

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,395
28,121
113
Tamam demeni demiyorum benim yazdığına beğenme yerine kahkaha koyman sıkıntı.Sorun yok.
Bakın güzel bayan siz tamam la kelimesine karsılık Saygı ve güzel konuşma derseniz Bu usluba gülünür ayrıca 28 ci sevgilim çok kibar oldgumu söylerdi ayıp sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...