- 6,798
- 5,493
- 113
Boyle yatılmaz ya
Cekilis önemli değil.Onemli olan saygı ve düzgün konuşma.11 msjin kalmis tamam la artik cekilislere dahil ol
Çay sardım onu içiyom dost tavsiye ederimCok sinirlendim
Kebap yiorum sinirdenÇay sardım onu içiyom dost tavsiye ederim
Cok kibar bi bayansınız sizi destekliorum senem hanım saygı duyuyorumGülünecek birşey yok.Gercek bu derdim çekiliş olsaydı şimdi ye kadar msj çoktan dolardı bir bayan olarak çoktan doldurmuştum.Burada komik olan ne anlamadım.
Vay ne kadar mükemmelmissiniz siz tamam la nın neresi saygısızca özür dilerim Tamam la nın saygısızlık oldgunu bilmiyordum Mükemmel insanlarCekilis önemli değil.Onemli olan saygı ve düzgün konuşma.
Bayanla konusursan böle adına öküzlük dioruz biz bide drama ustasısın yakısmadı benim angaralımaVay aw ne kadar mükemmelmissiniz siz tamam la nın neresi saygısızca özür dilerim Tamam la nın saygısızlık oldgunu bilmiyordum Mükemmel insanlar
Ya sukescim sen yapma bari Tamam la derken bitsin artık anlamında aw bu satten sonra size türkçemi ögretiyim sana da tesüf ederim senem cim biz seni düşünüyoruz tüü sanaBayanla konusursan böle adına öküzlük dioruz biz bide drama ustasısın yakısmadı benim angaralıma
Moralim bozuk knka sana sarıorum napimYa sukescim sen yapma bari Tamam la derken bitsin artık anlamında aw bu satten sonra size türkçemi ögretiyim sana da tedüf ederim senem cim biz seni düşünüyoruz tüü sana
Tamam demeni demiyorum benim yazdığına beğenme yerine kahkaha koyman sıkıntı.Sorun yok.Ya sukescim sen yapma bari Tamam la derken bitsin artık anlamında aw bu satten sonra size türkçemi ögretiyim sana da tesüf ederim senem cim biz seni düşünüyoruz tüü sana
Mal o mal uymaGülünecek birşey yok.Gercek bu derdim çekiliş olsaydı şimdi ye kadar msj çoktan dolardı bir bayan olarak çoktan doldurmuştum.Burada komik olan ne anlamadım.
Şov yapmayı bırakırsanız sevinirim senem hanımTamam demeni demiyorum benim yazdığına beğenme yerine kahkaha koyman sıkıntı.Sorun yok.
Bakın güzel bayan siz tamam la kelimesine karsılık Saygı ve güzel konuşma derseniz Bu usluba gülünür ayrıca 28 ci sevgilim çok kibar oldgumu söylerdi ayıp sanaTamam demeni demiyorum benim yazdığına beğenme yerine kahkaha koyman sıkıntı.Sorun yok.
İşim gücüm yoktu şov yapacam.Neyin şovu çok merak ettim anlatır mısın.Şov yapmayı bırakırsanız sevinirim senem hanım