- 17,343
- 9,950
- 113
67 sayı lazım her çeyrek zor değil aslında
Arkadaşlar hemen olumsuz hava oluşturmayin her çeyrek 67 lazım şu anda yani her çeyrek 12-13 sayı daha fazla atmaları gerekiyor hele de phonex rezil olmamak için daha hızlı hücumlar yapacak. New York sayı bulmada zorlanmıyor ki ,67 diyorum 80 attıkları da oluyor67 sayı lazım her çeyrek zor değil aslında
100-118 yetiyor bizeAga ne bekliyordunuz ki phoneix i ayakta tutan süperstar bi oyuncusu var o yok onun yokluğunda son 8 maçta 2 galibiyet alabildiler doğru düzgün 100 sayı üzerine anca çıkıyorlar Booker yokken phoneix e hiç bi şekilde güvenmeyin
O booker çok iyi çocuk çok iyi o yokken sayı atamiyo idiotlarAga ne bekliyordunuz ki phoneix i ayakta tutan süperstar bi oyuncusu var o yok onun yokluğunda son 8 maçta 2 galibiyet alabildiler doğru düzgün 100 sayı üzerine anca çıkıyorlar Booker yokken phoneix e hiç bi şekilde güvenmeyin
ben çıkacagını düşünüyom dost burası nba burada herşey gerçek.Arkadaşlar hemen olumsuz hava oluşturmayin her çeyrek 67 lazım şu anda yani her çeyrek 12-13 sayı daha fazla atmaları gerekiyor hele de phonex rezil olmamak için daha hızlı hücumlar yapacak. New York sayı bulmada zorlanmıyor ki ,67 diyorum 80 attıkları da oluyor
Kendi başına ilk iki per 25.30 arası atan oyuncu zaten en son 58 attıydıO booker çok iyi çocuk çok iyi o yokken sayı atamiyo idiotlar
Reis maç için link var mı sendeben çıkacagını düşünüyom dost burası nba burada herşey gerçek.
Nesine.comGençler maçı izleyebilmem için yayını iyi olan link var mı izlediğiniz bir yer