- 103,481
- 154,439
- 113
Ruh halimize göre bırakırız demek İhtiyargüzel miktar nedir dost bana göre güzel miktar 100 bindir dostuma göre 1 milyon ucu açık dost bu konu kitlenmeli
Ruh halimize göre bırakırız demek İhtiyargüzel miktar nedir dost bana göre güzel miktar 100 bindir dostuma göre 1 milyon ucu açık dost bu konu kitlenmeli
Bana göre kasa da güzel miktar dost 1 buçuk karton sigara parasigüzel miktar nedir dost bana göre güzel miktar 100 bindir dostuma göre 1 milyon ucu açık dost bu konu kitlenmeli
600 liraya 600 metre yol gidilmez artık dost dün 0dım para yoktu 200 lirayı 15 bin yaptım çekmedim neden çekmedim bilmiyorum demek ki bize göre 15 bin güzel para değil dostBana göre kasa da güzel miktar dost 1 buçuk karton sigara parasi
15 bin sanalda olunca gözüne batmıyor elinde olsaydı kiyamazdin o paraya600 liraya 600 metre yol gidilmez artık dost dün 0dım para yoktu 200 lirayı 15 bin yaptım çekmedim neden çekmedim bilmiyorum demek ki bize göre 15 bin güzel para değil dost
buyuk oynayan bır gun buyuk vurur dost elbet vuracak 100 den cevırıyoruz bır gun 100 den alıcaz max wini15 bin sanalda olunca gözüne batmıyor elinde olsaydı kiyamazdin o paraya
Daha 1 liradan alamadikki 100 den alacazbuyuk oynayan bır gun buyuk vurur dost elbet vuracak 100 den cevırıyoruz bır gun 100 den alıcaz max wini