- 103,145
- 154,276
- 113
Oha arkadaş ne kaçmışShellac / Teşekkürler Sivas Tek Maçtan 10K Kayıp
Ekli dosyayı görüntüle 100336
Bende rizeliyim.yakti rize seniShellac / Teşekkürler Sivas Tek Maçtan 10K Kayıp
Ekli dosyayı görüntüle 100336
dost aranacak hata da yok 4 maç koyuyoruz biri gidiyor 3 maç koyuyoruz biri gidiyor 7 koyuyoruz yine biri hepsini denk getirirsek bizden iyisi yokbuda benden gelsın dün gece oynamıstım ılk macta yatmıstı dıgerlerının hepsı geldı bugun
Ekli dosyayı görüntüle 100341
tek tekte gidince oran çarpılmıyor ve diğer maçlara yetişemiyoruz dost onun için kasan iyi olacak tekli 2'li 3'li kombinleri yapacaksın ordan sonra beklemeye geç elbet kazanacağız dostyazık işte kaç tane bıl 1 tanesı ılla yatıyo kacarı yok 4 5 tane bır araya koymak cok zor
villa maçından gelmiş yorgundur dedim ama yine de yeneceğini düşündük dost orda hata yaptıkyazık ya benım yatsa boyle uyuyamam sınırden ulan sıvas
az kaldı dost ona da yol alıyoruz beraberYakarsa bu dünyayı @Shellac ben yakarım
rizede her mac gol yıyen bı takım ankaragucunden 3 gol yemıs bı takım yanı sıvasın rızeye atamaması gercekten ılgınc olduvilla maçından gelmiş yorgundur dedim ama yine de yeneceğini düşündük dost orda hata yaptık
işte dost 90+ da yemeseydi ataydı en azından1 kupon gelecektirizede her mac gol yıyen bı takım ankaragucunden 3 gol yemıs bı takım yanı sıvasın rızeye atamaması gercekten ılgınc oldu
Hafta sonuna vurucaz reis hep böyle gidicek diye birşey yok olmadı en son ben bizim benzinlikten benzin getiririm yakarız her yeriaz kaldı dost ona da yol alıyoruz beraber
pompacı kanka @Shellac reise bu hafta kazandıralım artık tek mac tek mac ben bıle sinir oldumHafta sonuna vurucaz reis hep böyle gidicek diye birşey yok olmadı en son ben bizim benzinlikten benzin getiririm yakarız her yeri
Hafta sonuna vurucaz reis hep böyle gidicek diye birşey yok olmadı en son ben bizim benzinlikten benzin getiririm yakarız her yeri