- 12,707
- 14,879
- 113
tek kale oynadı resmen ama ısde turk takımlarında gol becerısı yok .bıde uefadan moralı bozuk gelmıs takım bellıydı aslında hırslanmaları lazımişte dost 90+ da yemeseydi ataydı en azından1 kupon gelecekti
tek kale oynadı resmen ama ısde turk takımlarında gol becerısı yok .bıde uefadan moralı bozuk gelmıs takım bellıydı aslında hırslanmaları lazımişte dost 90+ da yemeseydi ataydı en azından1 kupon gelecekti
Ah be kanka keşke shellacle bende aynı durumdayım yeminle 10 maç yapıyorum 1 maçtan yatıyorum 1 maç yapıyorum yine yatıyorumpompacı kanka @Shellac reise bu hafta kazandıralım artık tek mac tek mac ben bıle sinir oldum
Yanlış reis benzin de 6.80 hahhahahah
kanka su 5 gundur foruam ılk geldıgım gunku gıbıyım nazar degmesın bugun aksamkı kuponumda geldı vejle üst norkoping üst brage 3.5 üstAh be kanka keşke shellacle bende aynı durumdayım yeminle 10 maç yapıyorum 1 maçtan yatıyorum 1 maç yapıyorum yine yatıyorum
Maşallah kanka vurguna devam az biraz bizede deyde o sans bizede geçsin bizde hayat kadınından beteriz o derece biz onlardan daha çok yatıyoruzkanka su 5 gundur foruam ılk geldıgım gunku gıbıyım nazar degmesın bugun aksamkı kuponumda geldı vejle üst norkoping üst brage 3.5 üst
biri gelicek illakidost aranacak hata da yok 4 maç koyuyoruz biri gidiyor 3 maç koyuyoruz biri gidiyor 7 koyuyoruz yine biri hepsini denk getirirsek bizden iyisi yok
@Shellac doğru dior 10 maç da yazsa 1 i gidiyor o yüzden dost için 3 maç da aynı 10 maçda ..geldi mi 10 uda gelir şans buMaşallah kanka vurguna devam az biraz bizede deyde o sans bizede geçsin bizde hayat kadınından beteriz o derece biz onlardan daha çok yatıyoruz
bence sen gayet iyi basıyosun dost 400 500 1k basıyosun ilk yarı 1.5 üst bulamıyosan ben vereyim sana dost tersini oyna para altında kalırsıntek tekte gidince oran çarpılmıyor ve diğer maçlara yetişemiyoruz dost onun için kasan iyi olacak tekli 2'li 3'li kombinleri yapacaksın ordan sonra beklemeye geç elbet kazanacağız dost
Bizimde kazanacağımız günler gelicek kanka@Shellac doğru dior 10 maç da yazsa 1 i gidiyor o yüzden dost için 3 maç da aynı 10 maçda ..geldi mi 10 uda gelir şans bu
kesinlikle dost amaç obiri gelicek illaki
haydi bakalım bugun vurgun beklıyoruz 🤓kesinlikle dost amaç o