- 4,577
- 1,878
- 113
Ama bu şartlar da senin şu an herseyini olması lazım 1 r 5 alıyordu sonuçtaKasa yok dost olunca veriyorum inanmıyorsan aha dayıya sor 😄
Ama bu şartlar da senin şu an herseyini olması lazım 1 r 5 alıyordu sonuçtaKasa yok dost olunca veriyorum inanmıyorsan aha dayıya sor 😄
İhtiyar heyeti diyosun
Kasa 5 liraydı 25 olarak verdi dostAma bu şartlar da senin şu an herseyini olması lazım 1 r 5 alıyordu sonuçta
Eline saglikKasa 5 liraydı 25 olarak verdi dost
Yok kardeşim birsey demedik takipteyizArkadaşlar hemen olsun bitsin istiyorsunuz farkındayım ama o şekilde olunca kazanamıyoruz bırakın sakın sakın gidelim güzel meblağ almaya çalışalım ben de adam gibi bir para dagitayim
Eksik olma dostEline saglik
Tamam 25 ı ver 125 al sonra 125 ver 625 al derken 50 seansta arabanda evinde olur 🎃Kasa 5 liraydı 25 olarak verdi dost
Mükemmel matematik 🤣🤣🤣Tamam 25 ı ver 125 al sonra 125 ver 625 al derken 50 seansta arabanda evinde olur 🎃
Knk bu varan 2 yle aynıVaran 3
Basel ilk yarı 3.5 ust
Bol sans diliyorum kardesimVaran 3
Basel ilk yarı 3.5 ust
Bol sans diliyorum kardesimBurda pardon
Bol sansAn itibari ile shews in hesabı çaldım Alexandre ernolaeve kasayı bastım Bol şans
Eyvallah dost herşey beni düşündüğün içinAn itibari ile shews in hesabı çaldım Alexandre ernolaeve kasayı bastım Bol şans