- 9,866
- 17,354
- 113
7 monkey oyna ne kazanirsin ne kaybedersin
enişte prensese olan bu sevdan nerden geliyor1k prenses al 7.8 k cıkarız
Bugun koycaz enişte merak etme mühim olan site buradaenişte prensese olan bu sevdan nerden geliyor
Bugun mu enişteBugun koycaz enişte merak etme mühim olan site burada
Evet bugun enişte 1k lık alıcak dostumuz @yusufdeniz203444Bugun mu enişte
senın yan hesap mı enişte yusufEvet bugun enişte 1k lık alıcak dostumuz @yusufdeniz203444
enişte neşen yerinde üşenmiyon resimler paylasıyon aratıp Allah daha cok versin
Hızlı yazamıyom enıste hesaplar karısmasınenişte neşen yerinde üşenmiyon resimler paylasıyon aratıp Allah daha cok versin
Yatirmis adam mecbur oyniycakBu saatten sonra ben senin yerinde olsam oynamam bugün daha beklerken gitti bütün heyecan zaten
Hala ekleyemediler mi yahuBi bonus eklicekler onu beceremiyorlwt uzak durmak lazım bu siteden heves meses kalmadi
Orası öyle de sinirle oynanmaz bu kadar bekledim mi hevesi kaçıyor insanın msjlari okurken ben sinirlendim adam fittirmistir 😁Yatirmis adam mecbur oyniycak
Bende fittirirdimda yapicak bisey yok.o sinirle 2 k sweet bonanza frespin alinir 😁Orası öyle de sinirle oynanmaz bu kadar bekledim mi hevesi kaçıyor insanın msjlari okurken ben sinirlendim adam fittirmistir 😁
Dede iyidir 🧙♂️🧙♂️🧙♂️😁Bende fittirirdimda yapicak bisey yok.o sinirle 2 k sweet bonanza frespin alinir 😁
Dedenin bizlere sokacak biryeri kalmadı artıkDede iyidir 🧙♂️🧙♂️🧙♂️😁