- 919
- 358
- 63
Hadi bol şans150 lik kuğon yaptım gelirse bitti. Son 40 dk diyelim.
Hadi bol şans150 lik kuğon yaptım gelirse bitti. Son 40 dk diyelim.
Gel ben sana 200lira atım canım skldimca soveyim bukdr geniş olmayinBide azarliyo aq
Gel kanka özele at 200Gel ben sana 200lira atım canım skldimca soveyim bukdr geniş olmayin
Görüyor ve arttırıyorum. Eğer o kadar parası varsa burada bonus sayfasında işi ne?Şöyle laf delikanlılığı yapanlara da ayar oluyorum aq
Essek isde ne bekliyonGörüyor ve arttırıyorum. Eğer o kadar parası varsa burada bonus sayfasında işi ne?
Maalesef hala hesaba bonus tanımlı diyor ve çekmeye müsaade etmiyorKasa 1100 ü geçti. Şimdi çekim talebi verelim bakalım nolacak?
Yalan 1100 falan bnde o aklı kıta uydm boşuna riske ettimKasa 1100 ü geçti. Şimdi çekim talebi verelim bakalım nolacak?
Ne yapmak gerekiyor peki?Yalan 1100 falan bnde o aklı kıta uydm boşuna riske ettim
Canlı destekte sabırla bekle 3.aktaracagi Ece yardmci oluyr bn payfixle çektim 2dk da geldi paraNe yapmak gerekiyor peki?
Şimdi düzeltme yapıldı. Banka ile çekim verdim bakalım gelecek mi?Canlı destekte sabırla bekle 3.aktaracagi Ece yardmci oluyr bn payfixle çektim 2dk da geldi para
10 dk oldu hala Bi gelişme yok...Şimdi düzeltme yapıldı. Banka ile çekim verdim bakalım gelecek mi?
İnsalah odemezler10 dk oldu hala Bi gelişme yok...
Bu kadar kıskanıyorsun ve bu kadar kötü düşünceli olduğun için teşekkür ederim. Görüşüne de saygı duyabilirim ancak.İnsalah odemezler
Bonuslar sayfasından direk talep ver ve aynı zamanda canlıya da bağlan kanka. Canlı dan 2 dk da ekleniyor.kaç dk da size eklendi bonus