Bak umutlandım şimdiGece yarısı eklediler 500 çekildi
100 ü 155 yaptık
155 i 200 e attık )
Devamı gelirse yazarım
Bak umutlandım şimdiGece yarısı eklediler 500 çekildi
Yani multi ile çektim arkadaşın hesabına. Ödendiğini yazdılar bizim dana uyuyo uyanmasını bekliyorum kontrol için ama göndermişlerdir önce kalan 500'ü sildiler yarım saat sonra da bekleyen çekimlerden kalktıBak umutlandım şimdi
100 ü 155 yaptık
155 i 200 e attık )
Devamı gelirse yazarım
Bana Dilara geldi, 10 saniyede eklediHiç canlı desteği beklemeyin bonus talep verin .Canlı destek üyelik var dedi uye oldum üyelik yokmuş saçmalığa bak hele canlı destek kendini bulunmaz hid kumaşı zannediyor ozellikle Esra
Şuan dilara ile uğraşıyorum amma kaşarlık yaptıBana Dilara geldi, 10 saniyede ekledi
Sakin ol kral Dilara ya laf yokŞuan dilara ile uğraşıyorum amma kaşarlık yaptı
Etiyopya ligi ya çok heyecansız ligSitede bir şeye benzemiyor canlıda iki tane maç var onalarında ne olduğu belli değil
Dümene gectilerHayatımda ilk defa gördüm siteyi ip dedi eklemedi kendi internetim
Kullanıcı adına bı harf yada rakam ekleyerek birdaha deneÖmrü hayatımda ilk defa gördüm üyeliğim varmış aw
Nakit 100 TL.Arkadaşlar bonus nakit olarak mı yatıyor yattığını nerden görüyorsunuz
EyvAllah reisNakit 100 TL.
Sol atta direk 100 TL yazıyor.
Aynı ıp üzerinden baqlandıqınız icin hakkınız bulunmamaktadırBunlar tam o evladı ulan o kadar sıra bekledim desteğe bağlandı şimdide cevap vermiyolar
Bana cevap bile vermediler 60 kişi sıra bakledim bağlandı cevap yok yani böyle bir siteye kim güvenipte yatırım yaparAynı ıp üzerinden baqlandıqınız icin hakkınız bulunmamaktadır
Dilersniz yatırım yprk oyunlara katılım saqlayabilrsinz
Bilqi almak istermsnz?
GüncellemeBak umutlandım şimdi
100 ü 155 yaptık
155 i 200 e attık )
Devamı gelirse yazarım
Verceqi cevap direk bu olcakBana cevap bile vermediler 60 kişi sıra bakledim bağlandı cevap yok yani böyle bir siteye kim güvenipte yatırım yapar