- 17,155
- 12,049
- 113
Agır dolandırıcı site uzak durun
Kişisel hesaptan atmışlar 25₺ kesinti olmuş ama hızlı çekimYani multi ile çektim arkadaşın hesabına. Ödendiğini yazdılar bizim dana uyuyo uyanmasını bekliyorum kontrol için ama göndermişlerdir önce kalan 500'ü sildiler yarım saat sonra da bekleyen çekimlerden kalktı
500'ü çektim dolandırabilir isterse beni artıkAgır dolandırıcı site uzak durun
Sanki kredi basvurusu yaptinNe alaka dostlar böyle hata alıyorum benEkli dosyayı görüntüle 499477
Kral saat 8 den beri çevirmeye çalışıyorum. Ortada maç yok. Bi voleybol Bi maç ancak 500 e kadar çıkarabildim (yani 25 dk sonra belli olacak).Dostlar ben aldım taktik verin lo nerde 1000 yapabiliriz
Aviatör mü yapsam acaba yaKral saat 8 den beri çevirmeye çalışıyorum. Ortada maç yok. Bi voleybol Bi maç ancak 500 e kadar çıkarabildim (yani 25 dk sonra belli olacak).
Nasıl aldın dostDostlar ben aldım taktik verin lo nerde 1000 yapabiliriz
Reis nasıl aldın gözünü seveyimDostlar ben aldım taktik verin lo nerde 1000 yapabiliriz
Riski seversen yap deneAviatör mü yapsam acaba ya
Diyorum aviatörde 500 yapsam 500 e de mac bulsam ama işde riskli dostRiski seversen yap dene
Eyv reis@12enes12 @Yasin6741 dostlar talep ettim sonra destege baglandım 15 dk bekledim Dilara çıktı temsilci bonus talebim var dedim bakıyorum dedi kısa süre içinde eklenecek dedi 5 dk sonra eklendi dostlar
Usta bu avivatörde nasıl katlıyorsunuz varmı taktiğiDiyorum aviatörde 500 yapsam 500 e de mac bulsam ama işde riskli dost